5 σοφιστικέ χρώματα που κατακτούν το φθινοπωρινό street style

Από το rich βουργουνδί μέχρι το soft μπεζ, σήμερα θα δούμε τα χρώματα που κατακτούν το street style αυτή την εποχή, σύμφωνα πάντα με τις stylers. H επιστροφή στην πόλη φέρνει πάντα μαζί της και ένα νέο κύμα έμπνευσης, με ανανεωμένους συνδυασμούς ρούχων και φυσικά νέες τάσεις. Για πολλές από εμάς αυτή η μεταβατική εποχή φέρνει σίγουρα μία αναδιοργάνωση στην ντουλάπα, καθώς σίγουρα θα αποχαιρετήσουμε τα πολύ καλοκαιρινά και σιγά σιγά θα βάλουμε πιο φθινοπωρινά!

Ο πιο εύκολος πάντως τρόπος να μπεις σιγά σιγά σε νέο mood είναι να αλλάξεις την παλέτα χρωμάτων που φοράς και να υιοθετήσεις τα πιο fall colors.Και για να το κάνεις σωστά πρέπει να σε ενημερώσω για τα χρώματα που αξίζει να φορέσεις αυτή την εποχή πάντα σε σχέση με τις μεγάλες τάσεις!

Βουργουνδί

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Sandbech (@ninasandbech)

Φαντάζομαι το έχεις καταλάβει ότι το star χρώμα της σεζόν είναι το βουργουνδί και όλες οι αποχρώσεςις του! Boυργουνδί ή αλλιώς μπορντό, cherry cola, βυσσινί και red wine θα γίνουν αυτή την σεζόν τα must αλλά ανήκουν και στην παλέτα που ήδη βλέπουμε απο τις stylers στους δρόμους! Ενα χρώμα που φοράμε από τώρα είτε σε ρούχα είτε σ αξεουσάρ, τσάντες παπούτσια κλπ!

Χακί

Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Το  χρώμα της ελιάς ή αλλιώς το χακί επιστρέφει δυναμικά αυτη την εποχή! Το φοράνε ήδη σε total look ή σε πανωφόρια δίνοντας μία military αίσθηση στο street style! Δυνατό χρώμα και στα φθινωπωρινα nail trend για να το βάλεις όπως πρέπει!

Γκρι

Photo by Streetstyleshooters/Getty Images

Το γκρι κυριαρχεί για μια ακόμη χρονιά. Αυτό το χρώμα θεωρείται βάση από τις fashionistas για εκελπετυσμένα σύνολα τώρα στην πόλη! Μπορείς να βάλεις ένα  total γκρι σύνολο, «παίζοντας» με διάφορες αποχρώσεις του ή να το απογειώσεις με λίγο berry ή crème!

Kαφέ

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Το cacao αλλά και οι πιο σκούρες αποχρώσεις του καφέ είναι τέλεια για το φθινόπωρο. Σε παντελόνια ή πανωφόρια αυτό το χρώμα δίνει πάντα μία εκλεπτυσμένη αίσθηση και αποτελεί την λύση απέναντι στο πολυφερομένο μάυρο! Αν όχι τώρα τότε πότε φίλη μου θα φορέσεις τα καφέ σου ρούχα;

Mπεζ

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Το γήινο μπεζ  όποτε και να το διαλέξεις δίνει chic αποτέλεσμα στο outfit !Το χρώμα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Ειδικά αν το συνδυάσεις με χρυσά κοσμήματα και μία ωραία καμπαρντίνα έχει το demure look της εποχής που από μένα παίρνεις 10!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164