Site icon TLIFE

6 key items για να «χτίσεις» το φθινοπωρινό styling χωρίς πολύ προσπάθεια!

Αυτό που μας ενθουσιάζει  περισσότερο κάθε φθινόπωρο είναι ότι μαζί με την νέα εποχή έρχεται και η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Αλλάζει ο καιρός αλλάζει και το ντύσιμο μας!Το μυστικό για να πετύχεις ένα στιλάτο φθινοπωρινό look, κρύβεται σε δύο απλές λέξεις: φθινοπωρινά essentials. Μιλάμε δηλαδή για τα  κομμάτια-κλειδιά της ντουλάπας μας που φοριούνται αυτή την εποχή, αλλά μπορούν να προσαρμοστούν και σε άλλες περιστάσεις, δίνοντάς μας ποικιλία στις εμφανίσεις μας.Με λίγα λόγια τα ρούχα που αξίζει να πάρεις τώρα και να τα ενσωματώσεις με τα ρούχα που ήδη έχεις κάνοντας ένα update στο ντύσιμο σου! Αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι ρούχα που θα βοηθάνε αυτή την μεταβατική εποχή που ο καιρός είναι ακόμη άστατος!

Αυτά τα κομμάτια που επιλέξαμε σήμερα θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα μοναδικό και κομψό αποτέλεσμα χωρίς περιττές αγορές και θα  «χτίσουν» ένα νέο στιλ  χωρίς πολύ προσπάθεια!  

Πλεκτό polo

 

Η polo μπλούζα αποτελεί δάνειο από τις εμφανίσεις των παικτών του ιππικού αθλήματος polo αλλά και των παικτών του τένις. Ήταν για πολλά χρόνια στοιχείο για casual και sporty εμφανίσεις αλλά μετά το show της Miu Miu καταλάβαμε ότι το κομμάτι αυτό θα καθοδηγήσει τα trends στα top  αυτή την σεζόν!Για αυτή την εποχή διάλεξε ένα πλεκτό και φόρεσε το με πουκάμισο από μέσα όταν πιασουν τα πρώτα κρύα κανοντας το απόλυτο layering των stylers!

Suede jacket

 

Από τις πασαρέλες των Miu Μiu και Gucci μέχρι το street style set της Κοπεγχάγης, όλοι έχουν ξετρελαθεί με το suede jacket!Πίστεψε με αγαπημένη μου αναγνώστρια αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αρχίσεις να οργανώνεις την ντουλάπα σου για το φθινόπωρο. Στα πρώτα λοιπόν που πρέπει να βάλεις στην wish list σου είναι σίγουρα το suede jacket. Αξίζει να επενδύσεις σε αυτό το πανωφόρι και να απογειώσεις με μία κίνηση το στιλ σου αυτή την εποχή!

Leopard παντελόνι

 

Το παντελόνι που αντιπροσωπεύει περισσότερο την μόδα το φθινόπωρο του  2024, αυτό είναι σίγουρα το λεοπάρ παντελόνι. Όπου και να κοιτάξεις αυτή την στιγμή, στο δρόμο, στα καταστήματα ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αδύνατο να μην πέσετε πάνω σε αυτό εμβληματικό μοτίβο που έχει κάνει taker over τα παντελόνια των fashinistas.Φόρεσε το κυριολεκτικά με όλα και αντικατέστησε το κλασικό σου τζιν με αυτό το animal print κομμάτι.

Zώνη

 

Τα αξεσουαρ και φέτος «παίζουν» δυνατά στο every  day style.Μία ζώνη θα δώσει αμέσως new shape σε πολλά look ενώ αυτό κλασικό κομμάτι δεν σταματά ποτέ να προσθέτει σοφιστικέ αέρα στα σύνολά μας!Aυτές που έχουν τρουκς κανουν ήδη καριίερα στα street style αλλά δεν λείπουν και οι chic δερμάτινες που θα φύγουν ποτέ από την μόδα!

Mary Janes

 

H γλυκιά και ντελικάτη Mary Jane ξεπερνάει το νεανικό της κοινό και γίνεται το must shoe της σεζόν! Με τρουκς, με χρώμα, διχτυωτές, με λίγο ή πολύ τακούνι, αυτό το σχέδιο που δένει στον αστράγαλο είναι ήδη viral στο Instagram και αξίζει να το φορέσεις και εσύ!Μην έχεις στο μυαλό σου μονο τις φλατ εκδοχές, μπορείς να υιοθετήσεις τις mary janes και με χαμηλό ή ψηλότερο, τετράγωνο τακούνι!

Βουργουνδί τσάντα

Το έχουμε γράψει πολυ καιρό τώρα ότι το βουργουνδί είναι το απόλυτο χρωμα της σεζόν! Το βουργουνδί είναι ένα βαθιά χειμωνιάτικο χρώμα που φέτος έρχεται να πάρει υψηλή θέση στα  θέση στα μονόχρωμα look μας, ενώ σε αντίθεση με το trendy κόκκινο, το βουργουνδί είναι η πιο αριστοκρατική απόχρωση για να απογειώσεις σύνολα, Ρούχα πανωφόρια  παπούτσια μέχρι και τσάντες φέτος βάφονται στη ζεστή αυτή απόχρωση του κρασιού και ανανεώνουν την χειμερινή παλέτα χρωμάτων.Αν λοιπον θες να εντάξεις αυτή την viral απόχρωση στο ντύσιμο σου η καλύτερη λύση είναι για αρχή μία τσάντα σε αυτό το χρώμα που παέι κυριολεκτικά με όλα!

 

© 2024 tlife.gr