Site icon TLIFE

6 styling tips από την Αθηνά Οικονομάκου για άψογο στιλ στις διακοπές

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τις αγαπημένες μας στην Fashion στήλη του Tlife. Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δώσει έμπνευση με το ακαταμάχητο στιλ της! Αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας,  ασχολείται με τη μόδα, δημιουργώντας ρούχα και αξεσουάρ. Το προσωπικό της style δεν  περνάει απαρατήρητο ενώ δείχνει να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα boho κομμάτια και μοτίβα!

Έχει καταφέρει να βρει τη στιλιστική της ταυτότητα και με κάθε της εμφάνιση και επιλογή γίνεται πηγή έμπνευσης! Ακολουθώντας πιστά τις τελευταίες τάσεις του παγκόσμιου street style, η Αθηνά έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του style icon!

Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε μαζί μία βόλτα στoν προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέσα από το summer style της θα δούμε 6 tips για άψογα looks στις διακοπές μας!

Τέλειο;

 

1.Πάρε πολλά φορέματα

Eνα πλεκτό για την παραλία, ένα slip dress για τα βράδια και ένα mini με cut out σχέδιο και boem μοτίβα που θα φοράς όλη την ημέρα!Τα φορέματα θα σε «σώσουν», διότι δεν τα συνδυάζεις και δεν πιάνουν και πολύ χώρο στην βαλίτσα!

2.Πάρε 2 μαγιό

Ένα ολόσωμο σίγουρα και ένα bikihni με χρώμα, φόρεσε τα με κοσμήματα boho και βεβαίως έχε ένα λευκό πουκάμισο σαν cover item.

3.Μην ξεχάσεις ένα colorfull σετ για την παραλία

Δίνει χρώμα στις beachwear εμφανίσει σου ενώ μπορείς να «σπάσεις» το σετ και να φορέσεις το σορτσάκι ή την τουνίκ με ένα τζιν και ένα λευκό φανελάκι.

4. Δεν φεύγεις χωρίς το λατρεμένο boho σορτσάκι

Θα το φοράς σχεδόν κάθε βράδυ με άλλο top! Kαι αν το συνδυάσεις με top στα ίδια χρώματα θα μοιάζει με playsuit.

5.Mini φούστα

Δεν φεύγεις για διακοπές χωρίς μία stylish mini φούστα! Με έντονα χρώματα που θα την φορέσεις με λευκό top και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα!

6.Κάτι μαύρο…

Ναι το αγαπημένο city color δεν πρέπει να λείπει από την βαλίτσα των διακοπών σου, αλλά θα έχει island style.Ενα crop top η μία cool φούστα είναι τέλεια για το νησί!

Φωτογραφίες @athina1konomakou

 

© 2024 tlife.gr