Site icon TLIFE

Elegant dress: Γιατί (τελικά) τίποτε δεν ξεπερνά μία εμφάνιση με το σωστό φόρεμα!

Το staple της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας που «υπόσχεται» να σας χαρίσει τις πιο summering στιγμές είναι το elegant, που με τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία για μοναδικά στυλ από από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα elegant φορέματα είναι  κομψά, απέριττα, χωρίς τολμηρές λεπτομέρειες, χωρίς πολλά στολίδια, σε μία απαλή παλέτα και  έχουν ένα χαλαρό ύφος που αγκαλιάζει την σιλουέτα με τον πιο κολακευτικό τρόπο!

Ένα elegant φόρεμα το καλοκαίρι είναι η καλύτερη επιλογή για easy styling και παράλληλα ο καλύτερος σύμμαχος στις υψηλές θερμοκρασίες, καθώς η ευελιξία του και η πρακτικότητα του το καθιστούν το απόλυτο καλοκαιρινό essential.

Εξίσου σημαντικό, καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο στη βαλίτσα των διακοπών και πρέπει να το πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου.

Tα αξεσουάρ είναι, βέβαια, αναπόσπαστα στοιχεία της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και δεν θα έλειπαν από ένα look με elegant φόρεμα. Συνδύασε το με χρυσά διακρτιτικά κοσμήματα και ολοκλήρωσε σωστά το αρχικό του simple style.

Τέλος επειδή μετά το τέλεος των διακοπών ξεκινά η wedding season και ίσως είσαι καλεσμένη σε κάποιο γάμο ένα τέτοιο φόρεμα που αποτελεί πάντα  μία κομψή επιλογή!

 

© 2024 tlife.gr