Site icon TLIFE

Hello September: Ξεκινάει η νέα σεζόν και θα την υποδεχθούμε όπως πρέπει – με φοβερό στυλ!

Μπορεί ο Σεπτέμβριος να σημαίνει δυστυχώς το τέλος των διακοπών, αλλά έχει ένα στοιχείο που τον κάνει μοναδικό: Ξεκινάει η νέα σεζόν. Τώρα θα μπεις σε mood σχεδίων, θα ονειρευτείς τι θα κάνεις φέτος, θα ξεκινήσεις γυμναστήριο διατροφή, ίσως μία νέα σχέση, γενικά τον Σεπτέμβριο παίρνεις αποφάσεις.

Το άλλο που τον χαρακτηρίζει είναι ότι ξεκινά μαζί με αυτόν η μεταβατική περίοδος στο ντύσιμο, που σημαίνει όχι άλλα καλοκαιρινά και σιγά σιγά λίγα πιο φθινοπωρινά. Ο καιρός είναι ακόμη ζεστός, αλλά πόσο  να φορέσεις ακόμη το καφτάνι. 

Μη βιαστείς να μαζέψεις τα καλοκαιρινά, γιατί θα σου χρειαστούν. Μπορείς, όμως, να προσθέτεις κάποια πιο φθινοπωρινά κομμάτια, να φοράς πιο γήινα χρώματα και λίγο πιο ζεστά ρούχα, αν ο καιρός αλλάξει ραγδαία.

 

 

Το έξυπνο styling είναι το μυστικό για τα σύνολα του «ενδιάμεσου» Σεπτέμβρη, κινήσου έξυπνα και βάλε σιγά σιγά φθινοπωρινά στοιχεία στο ντύσιμο σου χωρίς να υποκύψεις αμέσως στο fall style.

 

Το layering επίσης βοηθάει αρκετά αυτή την εποχή για να μπορέσεις να βρεις μία ισοορποία ανάμεσα στις καιρικές αλλαγες που υπαρχουν μέσα στην μέρα.

 

Τα πουκάμισα είναι το top για αυτή την εποχή ώστε να διατηρήσεις το στιλ σου με τον γυρισμό στην πόλη.

 

To φόρεμα που έχουμε αγαπήσει τους προηγούμενους μήνες μπορεί να φορεθεί υπέροχα  με ένα ζακετάκι ίσως, ενώ το τζιν σορτσάκι με ένα λευκό πουκάμισο.

 

Nαι φίλη μου ήρθε ο καιρός να ξεχάσεις τα σανδάλια, τώρα πλέον θα  φορέσεις τα πρώτα κλειστά παπούτσια ενδεχομένως και τα πρώτα μποτάκια ή μπότες.

 

Για να υποδειχθείς σωστά τον πρώτο μήνα της σεζόν, δώσε  έμφαση στην άνεση και το casual style! Άσε πίσω το mood διακοπών και κάνε την  επιστροφή στην καθημερινότητα μία στιλάτη διαδικασία!

 

© 2024 tlife.gr