Site icon TLIFE

It’s Concert Season: Τι φοράω σε μία καλοκαιρινή συναυλία;

Το καλοκαίρι εκτός από διακοπές και χαλάρωση σε παραλία είναι και επίσημα η  εποχή των συναυλιών. Συγκροτήματα και μεγάλα ονόματα της μουσικής, όχι μόνο από Ελλάδα, θα έλθουν στην χώρα μας και θα  γεμίζουν τις καλοκαιρινές βραδιές μας  μας με μελωδίες και ερμηνείες από καλλιτέχνες που θαυμάζουμε. Μετά το μεγάλο βάσανο που είναι να αποκτήσεις εισιτήρια για την αγαπημένη σου βραδιά αρχίζει ένα άλλο μεγάλο ζήτημα: Tι θα φορέσω;

Πάντα υπάρχουν κάποιες σταθερές αξίες όπως το τζιν και το t shirt που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη αλλά μπορείς ακόμη και εδώ να βάλεις ένα twist αντικαθιστώντας το t-shirt με ένα crop top ή ένα bustier.

 

To φόρεμα είναι μέσα στην λίστα με τα tank dresses να βολεύουν πολύ συνδυασμένα με sneakers.

 

σορτσάκια είναι από τα δυνατά κομμάτια των συναυλιών και μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς, κυρίως με άνετα πουκάμισα!

 

Mην αφήσεις πίσω τα trends της εποχής και δημιούργησε σύνολα για την συναυλία με leopard κομμάτια, με capri παντελόνια ή με ένα polo μπλουζάκι,  πάντα στο cool ύφος που απαιτεί η περίσταση.

Τέλος τα casual ρούχα είναι πάντα σωστά για την συναυλία, τα άνετα cargo παντελόνια θα σε βολέψουν πολύ αυτή την μεγάλη βραδιά!

© 2024 tlife.gr