Site icon TLIFE

Lily Collins: Έχει master στο πως συνδυάζουμε το cropped top αυτή την εποχή

Η Lily Collins βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση της νέας σεζόν του Emily in Paris και το style της περιλαμβάνει κυρίως …cropped tops! Δεν το επιλέγει μόνο για βραδινά outfit αλλά και για πιο casual δίνοντας μας τέλειο inspo πως να συνδυάσεις αυτό το fashionable κομμάτι σε 24hour style!

Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com

Ξεκινάμε με croco co-ord σε βουργουνδί απόχρωση με crop top και midi φούστα που συνδυάζει τέλεια με ίδιο χρώμα γόβες! Δυνατή εμφάνιση και μας αρέσει που δεν βάζει καθόλου κοσμήματα!

Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com

Masculine style κουστούμι σε βουργουνδί πάλι και από μέσα black crop top σε ένα casual chic σύνολο που κάνει την διαφορά. Ωραίες η γόβες στο ίδιο χρώμα με το κουστούμι.

Photo by The Hapa Blonde/GC Images

Μία εμφάνιση που αντιγράφεις σήμερ κιόλας, jean με blazer και crop top που συνδύασε με τις  λατρεμένες Alaia ballarinas και μας δείχνει πως φοράς τώρα το αγαπημένο αυτό top1

Αυτή την εποχή που ονομάζουμε μεταβατική το crop top που έρχεται από την καλοκαιρινή σου ντουλάπα κάνει τέλειους συνδυασμούς με πιο φθινοπωρινά ρούχα και η Lily Collins σου έχει ήδη 3 προτάσεις. Enjoy!

Kεντρική φωτογραφία: Getty Images

© 2024 tlife.gr