Queen Letizia: Άλλη μία φορά που μας δείχνει πως πρέπει να ντύνεται μία royal το 2024

Η Ισπανίδα βασίλισσα   τράβηξε για άλλη μια φορά την προσοχή μας με το στιλ της αφού συνδύασε ενα timeless κομμάτι με ένα ζευγάρι άνετα, προσιτά αθλητικά παπούτσια σε μια σημαντική τελετή.Την Τετάρτη, η ίδια και ο σύζυγός της βασιλιάς Φελίπε ΣΤ΄ της Ισπανίας παρευρέθηκαν στον εορτασμό της διακοσιοστής επετείου της εθνικής αστυνομίας στο βασιλικό παλάτι της Μαδρίτης. Η Βασίλισσα έκανε ένα effortless chic look για την περίσταση πολύ σύγχρονο.


Picture by: Zuma / SplashNews.com
Splash News and Pictures

 


Picture by: Zuma / SplashNews.com
Splash News and Pictures

Στο πάνω μέρος, η βασίλισσα παρέμεινε κλασική με ένα tweed σακάκι σε houndstooth pattern που το συνδύασε με λευκό παντελόνι. Τα παπούτσια, κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά είναι από το brand Vivobarefoot, μια βρετανική εταιρεία βιώσιμων παπουτσιών για τρέξιμο, τα υποδήματα της οποίας έχουν ως στόχο να κάνουν τον χρήστη να αισθάνεται “όσο πιο κοντά γίνεται στο ξυπόλητο πόδι”. Η λιανική τους τιμή είναι μόλις 175 δολάρια.


Picture by: Zuma / SplashNews.com
Splash News and Pictures

H Λετίσια ολοκλήρωσε το look της με λευκά διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα λευκόχρυσο δαχτυλίδι και για μία ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ με την εμφάνιση της!

Φωτογραφίες Splash

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164