Site icon TLIFE

Summer shorts: 6 σχέδια που θα σε βολέψουν πολύ, όποιο και αν είναι το στυλ σου!

Πρέπει να το παραδεχτώ ότι έχω μεγάλη αδυναμία στα shorts! Έχω πολλά σχέδια στην ντουλάπα μου αλλά κάθε σεζόν επενδύω σε ένα νέο trend. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο όταν ξεκινούν οι ζέστες! Πλέον όταν λέμε city shorts δεν πάει το μυαλό μας σε κάτι πολύ τολμηρό αλλά και σε πιο tailored κομμάτια με τις βερμούδες να κάνουν check in!

Τα τζιν σορτσάκια δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα ενώ έχουν προσθέτει τα τελευταία χρόνια τα boxer shorts και τα sporty! Επειδή η θερμοκρασία αυτή την εβδομάδα ανεβαίνει επικίνδυνα είπαμε να βρούμε μερικά σχέδια με shorts ώστε να βγεις έξω με στιλ και fresh style.

Θα σας δείξω τις μεγαλύτερες τάσεις στα shorts αυτή την σεζόν που θα κάνουν τα σύνολα σου να φαίνονται very cool αν τα βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Loose denim

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Τα τζιν σορτς είναι ένα καλοκαιρινό κομμάτι που σίγουρα θυμίζει καλοκαίρι αλλά τώρα που είναι ακόμη αρχή ένα πιο loose σχέδιο θα σε βολέψει περισσότερο. Είναι πιο χαλαρό και πιο άνετο από το κλασικό και σίγουρα πιο ευκολοφόρετο μέσα στην πόλη.

Sporty shorts

Eχουμε καταλάβει καλά ότι αυτές οι   τρεις ρίγες φέτος είναι παντού! Σε παντελόνια σε jacket τώρα και σε shorts. Oι γαλλίδες φοράνε non stop αυτό το αθλητικό σορτσάκι με μπαλαρίνες και πουκάμισο! Εσύ θα το τολμήσεις;

Tailored shorts

Photo by Streetstyleshooters/Getty Images

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή είναι η πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή του shorts που την φοράς και στο γραφείο! Εχει διάφορα μήκη πάντως το βασικό στοιχείο είναι δεν είναι πολύ κοντό είναι άερινο έχει πιέτες και τσέπες.Μπορείς να το βάλεις στο γραφείο αλλά και για ποτάκι.

Βoxer shorts

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Το σορτσάκι αυτό έγινε πέρσι viral και φέτος συνεχίζει να μας γοητεύει με την ακαταμάχητη απλότητα του. Κλεμμένο (ή κι όχι) από την ντουλάπα το αγοριού σου, θα το φορέσεις παντού!

Κλασικό τζιν

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Γιατί χωρίς αυτό καλοκαίρι δεν καταλαβαίνεις. Στην πόλη στο νησί στο σπίτι παντού ένα τζιν σορτσάκι είναι απαραίτητο και πάντα in fashion.

Λευκό αέρινο

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Επίσης πολύ εύκολο να το συνδυάσεις και σίγουρα δίνει super stylish αποτέλεσμα στα every day σύνολά σου.

Λινό

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Το λινό σορτσάκι συνδυασμένο με ανάλογο top είναι τέλεια πρόταση για elegant εμφάνιση στην πόλη!

 

© 2024 tlife.gr