Site icon TLIFE

Weekly Style: 7 σύνολα από τις καλοντυμένες του Instagram για να ξεκινήσει σωστά η εβδομάδα

Οι καλοντυμένες influencers στο Instagram είναι μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για το τέλειο φθινοπωρινό στυλ. Με συνδυασμούς που αποπνέουν άνεση και κομψότητα, μας δείχνουν πώς να προσαρμόσουμε τα trends της σεζόν στην καθημερινότητά μας. Κλασικά κομμάτια και πιο fashionable κομμα΄τια  συνδυάζονται με μοντέρνα αξεσουάρ, όπως καπέλα, δερμάτινες τσάντες και διακριτικά κοσμήματα δημιοργόντας so stylish looks! To τέλειο με το στιλ τους είναι οτι τα σύνολα που φοράνε  είναι τόσο πρακτικά όσο και κομψά ενώ παραμένουν η καλύτερη πρόταση για τις μεταβατικές καιρικές συνθήκες του φθινοπώρου.

Οι εμφανίσεις τους εμπνέουν να δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια και να δημιουργούμε εμφανίσεις που ξεχωρίζουν χωρίς υπερβολές.Ας δούμε 7 σύνολα για να ξεκινήσει σωστά η εβδομάδα!

 

H Gine Margrethe ξέρει ότι ένα κλασικό τζιν είναι διαχρονικη αξία στο στιλ.Το συνδυάζει με μαυρο πουκάμισο, κλασικές γόβες και την must ζώνη της σεζόν με τρουκς.

Η Jeanette Μadsen επιλέγει ένα chic mini grey φόρεμα που το απογειώνει με λευκά αξεσουάρ.

 

H Pernille Teisbaek με τέλεια midi  φούστα πλεκτή caramel μπλούζα και βεβαίως suede bag διότι ξέρει!

 

Η Alex Rivière-Sieber με chic midi φόρεμα σε γκρι χρώμα και blazer στο ίδιο ύφος συνδυασμένα με classy γόβες στο απολυτο office style.

 

H Anouk Yve συνδυάζει λευκή πλι΄σε φούστα με μακριμάνικο top και μπαλαρίνες σε ένα τέλειο city style.

 

H Lucy Williams με co ord που έχει ρίγες, βερμούδα και σακάκια για εναλλακτική πρόταση στο γραφείο που μας αρέσει πολυ!

 

H Diane Batoukina συνδυάζει μαύρο body με μακριά δερμάτινη φούστα και μπαλαρίνες σε black ballet style!

 

 

© 2024 tlife.gr