Site icon TLIFE

Άσπρο – μαύρο: Πώς να φορέσεις φέτος τον πιο διαχρονικό συνδυασμό

Tα χρώματα μας φτιάχνουν την διάθεση και σίγουρα δίνουν στο ντύσιμο σου μία fun αίσθηση. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με το σοφιστικέ ύφος που έχει ένα ασπρόμαυρο σύνολο και μάλιστα το φθινόπωρο που έχεις επιστρέψει από την χρωματιστή καλοκαιρινή περίοδο και ετοιμάζεσαι για την πιο dark αποχρώσεις και αυτή την μεταβατική περίοδο δεν είσαι έτοιμη ακόμη να πειραματιστείς με τα νέα χρώματα της σεζόν.

Στιλάτο και σοβαρό χωρίς περιττές λεπτομέρειες πάντα δημιουργεί ένα chic αποτέλεσμα. Ιδανικό για όλες τις περιστάσεις από το γραφείο σου μέχρι έναν γάμο σε βγάζει ασπροπρόσωπη και πάντα στιλάτη. Το τέλειο εδώ είναι ότι μάλλον έχεις ήδη αρκετά ασπρόμαυρα κομμάτια και θα τα συνδυάσεις τέλεια μεταξύ τους αφού πάρεις ιδέες και styling tips από τις πιο ενημερωμένες influencers!

Μαύρο shorts και ρομαντικό λευκό top που φοράς με τις απόλυτες chelsea boots του φετινού χειμώνα ( έρχεται μεγάλο αφιέρωμα) και για πανωφόρι εναλλακτικά και πολύ στιλάτα προσθέτεις όταν χρειαστεί μία ωραία ελαφριά κάπα.

@naaomiross

Το καλοκαιρινό σου λευκό φόρεμα θα το φορέσεις τώρα με το μαύρο σου σακάκι και εναλλακτικά με sneakers αντί για μπαλαρίνες ή πέδιλα δίνοντας στο σύνολο σου το απαραίτητο city style.

@carodaur

Την μαύρη mini φούστα σου θα την σετάρεις με ένα πλεκτό polo μπλουζάκι ενώ θα φορέσεις αρβυλακια που δένουν και θα κρατήσεις μία ωραία δερμάτινη τσάντα σε medium size.

@carodaur

Εδώ βλέπουμε ένα τέλειο δερμάτινο φόρεμα που η Carol το έχει συνδυάσει με λευκό πουκάμισο σε ένα college ύφος που μας αρέσει πολυ και σίγουρα θα ανανεώσει και τα δύο αυτά κομμάτια αν τα έχεις στην ντουλάπα σου.

@annelauremais

To καμπάνα λευκό σου παντελόνι θα το βάλεις τις πιο ζεστές μέρες του φθινοπώρου με ενα crop top που έχει cuts και θα κρατήσεις μία chain bag που θα δώσει στο σύνολο σου ένα πιο stylish αέρα.

@anoukyve

Σε παντελόνι πάλι εδώ όμως σε φαρδιά γραμμή που θα συνδυάσεις με one shoulder κορμάκι ή top και θα κρατήσεις την αγαπημένη σου ψάθινη τσάντα από το καλοκαίρι.

@smthsisters

Εδώ ένα κλασικό crop παντελόνι σε μαύρο χρώμα συνδυάζεται με tank λευκό μπλουζάκια και ζακέτα σε μαύρο χρώμα επίσης ενώ την διαφορά θα κάνουν τα ankle αρβυλάκια ή ta loafers αν δεν έχεις αρβυλάκια για να ολοκληρώσεις σωστά  το σύνολο σου.

@pernilleteisbaek

Eδώ έχουμε μία πρόταση για έγκυους αφού η influencer διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και έχει συνδυάσει ενα oversized λευκό πουκάμισο με shorts σε άνετη γραμμή ενώ κράτησε μία μικρή tote bag και στιλάτες γόβες που δένουν στον αστράγαλο.

@sandrasemburg

Το look αυτό είναι τόσο ωραίο και το βρήκα στα street style από την εβδομάδα μόδας στην Κοπεγχάγη, και το λάτρεψα γιατί φοράει τζιν παντελόνι σε μαύρο χρώμα με δίχρωμες μπαλαρίνες και αγαπημένο μπερέ που πάντα δίνει μία τέλεια λεπτομέρεια στο σύνολο σου.

@weworewhat

Εδώ έχουμε ένα ωραίο σατέν παντελόνι σε μαύρο χρώμα που είναι τάση φέτος συνδυασμένο με λευκό t shirt και μακρί ελαφρύ παλτό με matrix γυαλιά ηλίου και sneakers. Tα κοσμήματα είναι αλυσίδα στο λαιμό και πολλά δαχτυλίδια!

 

© 2024 tlife.gr