Site icon TLIFE

Γυαλιά ηλίου: Αυτό είναι το celebrity-approved σχέδιο της φετινής σεζόν

Κάθε καλοκαίρι έχουμε και ένα σχέδιο στα γυαλιά ηλίου που λατρεύουν οι διάσημες και το φοράνε στο repeat. Διάφορα trends έχουν κάνει επιτυχία τις τελευταίες σεζόν, με τα gus station sunglasses ή τα micro 00s, να φοριούνται από: Kim Kardashian, Dua Lipa και Bella Hadid! Αυτό το καλοκαίρι ένα νέο σχέδιο έγινε το αγαπημένο των celebrities και μιλάμε για τα μικρά αλλά όχι tiny γυαλιά ηλίου σε μαύρο χρώμα με κοκάλινο σκελετό!

Photo by Dave Benett/WireImage

Και αυτά τα γυαλιά ηλίου θυμίζουν τις εμφανίσεις των δεκαετιών 1990 και 2000!Έχουν μικρό μέγεθος αλλά καλύπτουν τα μάτια, ενώ καταφέρνουν να δίνουν αμέσως μία εκλεπτυσμένη αίσθηση σε κάθε εμφάνιση χωρίς όμως να τραβάνε το βλέμμα  από το ντύσιμο.

Picture by: Nasser Berzane/AbacaPress / SplashNews.com

 

Picture by: Aissaoui Nacer / SplashNews.com

Δεν είναι λίγες οι stars που έχουν πει ναι σε αυτό το trend, από την Sydney Sweeney στο show της Miu Miu, μέχρι την Kendall Jenner στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Photo by Robert Kamau/GC Images

 

Picture by: Felipe Ramales / SplashNews.com

 

Πέρα από αξεσουάρ σε stylish εμφανίσεις, αυτά τα γυαλιά ταιριάζουν και σε πιο χαλαρές στιγμές έτσι η  Kaia Gerber τα φοράει στο γυμναστήριο, ενώ η Katie Holmes ενώ κάνει δουλειές στην Νέα Υόρκη!

Ένα σχέδιο λοιπόν που συνδυάζει στιλ και πρακτικότητα και σίγουρα θα φορεθεί πολύ και μετά το τέλος του Καλοκαιριού!

© 2024 tlife.gr