Site icon TLIFE

Η Emily Ratajkowski σου δείχνει το μοναδικό φόρεμα που θα χρειαστείς αυτή την σεζόν

Μπορεί ο καιρός να μην θυμίζει σε τίποτα ακόμη φθινόπωρο αλλά μην ανησυχείς όλα θα αλλάξουν σε λίγο! Εμείς εδώ στο Tlife βλέπουμε πάντα μπροστά και για αυτό σήμερα θα δούμε τι στιλ φόρεμα θα σε βολέψει τους επόμενους μήνες.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε την νέα σεζόν να έχουμε στιλ και άνεση! Μετά λοιπόν τα αέρινα φορέματα που χαρήκαμε non stop το καλοκαίρι, τώρα ήρθε η ώρα για τα χειμερινά σχέδια και η Emily Ratajkowski  μόλις βρήκε το καλύτερο!

Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com

Γκρι πλεκτό σε midi γραμμή, που αγκαλιάζει τέλεια την σιλουέτα και συνδυάζεται άψογα με μαύρε μπότες! Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για τα winter look σου; Αυτό το  φόρεμα είναι το μόνο που  χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τις χαμηλές θερμοκρασίες… με στιλ.

Max Mara-Picture by: / SplashNews.com

Το πλεκτό φόρεμα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον χειμώνα.Χάρη στο μαλακό υλικό του, προσφέρει ζεστασιά και ευκολία στην κίνηση, ενώ παραμένει κομψό και θηλυκό. Διατίθεται σε διάφορα μήκη και σχέδια, επιτρέποντας πολλαπλές στιλιστικές επιλογές, από καθημερινές εμφανίσεις μέχρι πιο επίσημες περιστάσεις. Επιπλέον, συνδυάζεται εύκολα με παλτό, μπότες και αξεσουάρ, κάνοντάς το ευέλικτο κομμάτι για κάθε γκαρνταρόμπα. Οι γήινες αποχρώσεις και τα κλασικά μοτίβα το καθιστούν διαχρονικό, ενώ τα μοντέρνα σχέδια προσφέρουν φρεσκάδα στο χειμωνιάτικο ντύσιμο. Το πλεκτό φόρεμα είναι η απόλυτη λύση για να είστε ζεστή και κομψή όλο το χειμώνα.

Κεντρική φωτογραφία -Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images

© 2024 tlife.gr