Site icon TLIFE

Η Emily Ratajkowski βρήκε (και φόρεσε) το τέλειο top για ένα φθινοπωρινό ραντεβού

Αυτή η εποχή όπως έχουμε γράψει είναι μεταβατική και το ντύσιμο σου δεν έχει βρει ακόμη μία σταθερότητα αφού δεν μπορείς να βάλεις μόνο χειμερινά αλλά σίγουρα δεν φοριούνται ακόμη τα καλοκαιρινά! ‘Εχουμε γράψει διάφορα styling tips για το καθημερινό ντύσιμο μας αλλά φτάσαμε και στο τι φοράω σε ένα ραντεβού αυτή την εποχή; Tην απάντηση σε αυτό το μείζον ζήτημα θα μας την δώσει η Emily Ratajkowski η οποία βγαίνει και αρκετά ραντεβού όπως ξέρουμε!

Photo by The Hapa Blonde/GC Images

Σε πρόσφατη λοιπόν έξοδο της η Emily Ratajkowski επέλεξε ένα λευκό off shoulder top με μακριά μανίκια και είναι αυτό που ψάχνεις!

Ένα top με off-shoulder σχέδιο είναι η ιδανική επιλογή για ένα ραντεβού, προσφέροντας θηλυκότητα και κομψότητα. Το άνοιγμα στους ώμους δίνει έναν αέρα αισθησιασμού χωρίς να είναι υπερβολικό, κάνοντας το look ρομαντικό αλλά και μοντέρνο. Είναι ευέλικτο και μπορεί να φορεθεί με παντελόνια, φούστες ή τζιν, ανάλογα με το στυλ που θες να πετύχεις. Το συγκεκριμένο σχέδιο τονίζει τους ώμους και τον λαιμό, προσθέτοντας μια διακριτική αλλά ελκυστική πινελιά στο σύνολό σου.

Ιδανικό για τα φθινοπωρινά βράδια ένα off-shoulder top δίνει τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην κομψότητα και την casual άνεση, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση για κάθε ραντεβού.

Kεντρική φωτογραφία Reuters

© 2024 tlife.gr