Site icon TLIFE

Ηello October: Ξεκίνησε τον μήνα με ανανεωμένο στιλ!

Φτάσαμε στον Οκτώβρη! Σιγά σιγά θα αφήσουμε πίσω τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες και θα μπούμε σε πιο fall mood! Το ντύσιμο τον Οκτώβριο πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στις καιρικές αλλαγές του φθινοπώρου, διατηρώντας παράλληλα στιλ και άνεση.Δεν κάνει ακόμη πολύ κρύο αλλά η διάθεση μας πλέον αναζητά πιο cozy outfits!

 

Κλειδί είναι η χρήση layers, δηλαδή ρούχων σε στρώσεις, ώστε να μπορούμε να προσαρμόζουμε τη θερμοκρασία ανάλογα με τις συνθήκες. Ένα κομψό σακάκι ή παλτό είναι απαραίτητο, καθώς προσθέτει στιλ και ζεστασιά.

 

Οι αποχρώσεις του καφέ, του μπορντό, του χακί και του γκρι είναι ιδανικές για αυτή την εποχή, προσφέροντας έναν ζεστό και κομψό τόνο.

 

Κάντε simple συνδυασμούς που λειτουργούν σε πολλές περιστάσεις. Συνδυάστε ένα πουλόβερ ή μακρυμάνικο πουκάμισο με ένα καλό παντελόνι ή τζιν, και ολοκληρώστε το look με κομψά μποτάκια. Επίσης το πουλόβερ στους ώμους αποτελεί το απόλυτο styling tip για αυτή την άστατη καιρικά εποχή!

 

Αξεσουάρ όπως μαντήλια, καπέλα και τσάντες μπορούν να δώσουν επιπλέον στιλιστικές πινελιές. ο μυστικό είναι ο συνδυασμός της άνεσης με τη σωστή αισθητική, αποφεύγοντας τις υπερβολές, ενώ το layering παραμένει βασικό στοιχείο του φθινοπωρινού στιλ.

Αυτό τον μήνα σιγά σιγά θα βάλουμε και καποιες νέες τάσεις και θα αρχίσουμε να ντυνόμαστε επιτέλους με το mood της νέας εποχής!

 

© 2024 tlife.gr