Ηoodie: Νέοι It συνδυασμοί με το πιο χουχουλιάρικο κομμάτι της ντουλάπας μας

Το hoodie είναι ένα από τα πιο βολικά και μοντέρνα ρούχα που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου. Συνδυάζει άνεση και στυλ, ενώ είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές. Μπορεί να φορεθεί τόσο σε casual εμφανίσεις όσο και σε πιο αθλητικά σύνολα, προσφέροντας ευελιξία και πρακτικότητα. Ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα είναι η άνετη εφαρμογή του, που το καθιστά ιδανικό για χαλαρές στιγμές, βόλτες ή ακόμα και ταξίδια. Επιπλέον, είναι εύκολο να το συνδυάσεις με τζιν, φόρμες ή ακόμα και πιο μοντέρνα παντελόνια, δημιουργώντας ένα κομψό και μοντέρνο look. Το hoodie είναι αναμφισβήτητα ένα must-have κομμάτι για κάθε γκαρνταρόμπα.

Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images

 

Photo by Ignat/Bauer-Griffin/GC Images

Το hoodie έχει εδώ και πολλές σεζόν ξεφύγει από τον αυστηρά sporty χαρακτήρα που είχε και αποτελεί ένα fashion item με πολλές δυνατότητες! Το συνδυάζεις  κυριολεκτικά με όλα σου τα ρούχα και έχεις μοναδικά σύνολα που αποπνέουν coolness.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

 

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Aνήκει σε αυτή την κατηγορία ρούχων με  24hour χαρακτήρα και το φοράς τόσο σε περιστάσεις που δεν σε πολυναοιάζει με φόρμες ή με ένα τζιν για χαλαρές στιγμές το weekend αλλά και με sequin φούστα και slingbacks για party look!

Photo by Christian Vierig/Getty Images

 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Καθώς ο καιρός κρυώνει, το hoodie γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας μας. Η άνεση και η ζεστασιά που προσφέρει το καθιστούν ιδανικό για τις κρύες μέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα. Το μαλακό του ύφασμα και η χαλαρή εφαρμογή επιτρέπουν την ελευθερία κινήσεων, ενώ η κουκούλα προσθέτει επιπλέον προστασία από τον αέρα και το κρύο.

Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο, αφού μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με διάφορα σύνολα, από casual μέχρι πιο αθλητικά. Το hoodie δεν είναι μόνο πρακτικό αλλά και στιλάτο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το αρνηθείς καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164