Site icon TLIFE

Καλεσμένη σε γάμο: Η Νicole Kidman σου δείχνει τι πρέπει να πάρεις (οπωσδήποτε) μαζί σου

Οι φθινοπωρινοί γάμοι είναι οι καλύτεροι διότι αυτή η εποχή επιτρέπει πολλά στο styling. Επίσης δεν ζεσταίνεσαι όσο το καλοκαίρι και αν χρειαστείς και ένα πανωφόρι για καλού κακού υπάρχει η τέλεια λύση που πάει  με τα περισσότερα looks.

Το σακάκι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για φθινοπωρινό γάμο, προσφέροντας κομψότητα και πρακτικότητα σε ίσες δόσεις. Η εποχή αυτή χαρακτηρίζεται από εναλλαγές στη θερμοκρασία, καθιστώντας το σακάκι το ιδανικό πανωφόρι που προσφέρει τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στη ζεστασιά και την άνεση. Μπορεί να συνδυαστεί με φορέματα, φούστες ή ακόμα και κομψά παντελόνια, προσδίδοντας ένα άγγιγμα φινέτσας στο σύνολο.

 REUTERS/Mario Anzuoni

 

REUTERS/Mario Anzuoni

 

. REUTERS/Mario Anzuoni

 

REUTERS/Mario Anzuoni

 

H Nicole Kidman το έκανε πράξη με μία red carpet εμφάνιση της όπου συνδύαε άψογα ένα maxi sequin φόρεμα με  ενα blazer ριγμένο στους ώμους. Τέλειο και στιλάτο είναι το μόνο πανωφόρι που θα παερις και εσύ μαζί σου στον πρώτο φθινοπωρινό γάμο! Επιλέξτε ένα σακάκι σε ουδέτερη απόχρωση, όπως το μαύρο, το μπεζ ή το navy blue, για να ταιριάζει εύκολα με το υπόλοιπο σύνολό σας. Αν θέλετε να δώσετε μια πιο μοντέρνα νότα, μπορείτε να επιλέξετε ένα σακάκι με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως κουμπιά, διακριτικά σχέδια ή υφάσματα με υφή.

Το σακάκι μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό συνδυασμό πρακτικότητας και στυλ, κάνοντας την εμφάνισή σας σε έναν φθινοπωρινό γάμο αξέχαστη και κατάλληλη για κάθε στιγμή της ημέρας.

Κεντρική φωτογραφία Getty

 

 

© 2024 tlife.gr