Καμπαρντίνα: Είναι must-have σε κάθε της μορφή

Η καμπαρντίνα είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που κάθε γκαρνταρόμπα αξίζει να περιλαμβάνει. Με την κομψή και κλασική γραμμή της, μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις, από επαγγελματικές συναντήσεις μέχρι βραδινές εξόδους. Είναι ιδανική για τις μεταβατικές εποχές, όπως η άνοιξη και το φθινόπωρο, προσφέροντας προστασία από τη βροχή και τον άνεμο, χωρίς να είναι υπερβολικά βαριά. Η καμπαρντίνα μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με casual ή πιο επίσημα σύνολα, προσθέτοντας μία αίσθηση κομψότητας και φινέτσας. Επιπλέον, η κλασική της σχεδίαση την καθιστά διαχρονική, οπότε είναι μια επένδυση που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Photo by Claudio Lavenia/Getty Images

 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Η καμπαρντίνα έχει κάνει δυναμικό comeback στο street style, με σύγχρονες εκδοχές που ξεπερνούν το κλασικό μπεζ σχέδιο.

(Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Photo by MediaPunch/Bauer-Griffin/GC Images

 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Σήμερα, βλέπουμε καμπαρντίνες σε έντονα χρώματα, όπως χακί, μαύρο, ακόμα και παστέλ, που προσθέτουν μια φρέσκια πινελιά στο look.Ενώ τα denim και δερμάτινα σχέδια είναι ψηλά στο street style.

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

 

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Τα oversized σχέδια κυριαρχούν, προσφέροντας άνεση και μοντέρνα αισθητική, ενώ οι ζώνες στη μέση τονίζουν τη σιλουέτα. Μερικά σχέδια έχουν επιπλέον λεπτομέρειες, όπως δερμάτινες επενδύσεις ή κουμπιά σε διαφορετικά υλικά, προσθέτοντας χαρακτήρα.

Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images

 

Photo by Claudio Lavenia/Getty Images

 

Photo by Kirstin Sinclair/Getty Images

Δεν λείπουν τα animal print που συνδυάζονται  άψογα τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Η καμπαρντίνα εκπέμπει στιλ και παραμένει μια διαχρονική επιλογή που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας. Φέτος, οι γνωστές fashionistas αλλά και τα street style girls, μάς αποδεικνύουν ότι τα trenchcoats φοριούνται είτε σε every day εμφανίσεις με denim & shirts κομψούς συνδυασμούς ή και με πιο fan way με νέα σχέδια και statement προτάσεις σε αξεσουάρ. Τελικά η καμπαρντίνα ήταν είναι και θα είναι το must πανωφόρι της μεταβατικής εποχής σε κάθε της μορφή!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164