Site icon TLIFE

Κοσμήματα: Τι σχέδια φοράνε φέτος οι stylers στην παραλία

Το καλοκαίρι  είναι εδώ και ήρθε η ώρα να πάμε στην παραλία! Αν είσαι λάτρης των κοσμημάτων δεν έχεις κανένα λόγο να τα αποχωριστείς ούτε στην πλαζ αλλά πρέπει να ακολουθήσεις κάποιυς κανόνες για να παραμείνεις stylish.

Σίγουρα η κάθε μία από εμάς έχει το προσωπικό της γούστο, αλλά υπάρχουν κάποιοι fashion rules που οφείλεις να ακολουθήσεις για να έχεις ένα safe chic beach look. To καλοκαιρινό στιλ χαρακτηρίζεται συνήθως από απλότητα, αφού η ζέστη δεν επιτρέπει υπερβολές, παρόλα αυτά τα κοσμήματα εξακολουθούν να συμπληρώνουν ιδανικά τα αέρινα looks και γιατί όχι και τα look παραλίας!

 

Τα it girls το έχουν ήδη κάνει και φορούν τα μαγιό αλλά και τα beach ρούχα τους με τα πιο boho κοσμήματά τους ή τα κομψά pendants. Φυσικά τα bracelets και τα δαχτυλίδια δεν λείπουν ποτέ, όπως και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

 

Σιγά σιγά βλεπουμε όλο και περισσότερα κοσμήματα συνδυασμένα με μαγιό. Layering από αλυσίδες μεγάλα χρυσά παντατίφ με σχέδια εμπνευσμένα από το βυθό αλλά και ασημένια βραχιόλια αλλά και clip σκουλαρίκια.

 

Αστερίες, κοχύλια, καρδιές ψαράκια τιρκουάζ πέτρες και χάντρες είναι φέτος αγαπημένα των stylers για το…κύμα!

 

Διαλεξε τα δικά σου κοσμήματα που θα συνοδευσοην τα beach look σου αυτό το καλοκαίρι και βάλε extra style στις εμφανίσεις παραλίας!

 

© 2024 tlife.gr