Ξέχνα όσα ήξερες και δες πως θα φοράς το κολιέ σου την νέα σεζόν!

Τα κοσμήματα είναι η τελική πινελιά στο ντύσιμο μας! Το κολιέ αποτελεί ένα πολύ chic κόσμημα που συνδυάζεις  με βραδινά σύνολα και ολοκληρώνεις elegant το look σου! Αν όμως θες να είσαι updated τότε πρέπει να δεις την νέα τάση στο τρόπο που οι διάσημες φοράνε πλέον αυτό το κλασικό κομμάτι. Το κολιέ στην πλάτη είναι το νέο trend που βλέπουμε να γίνεται το αγαπημένο των fashionistas.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leia Sfez (@leiasfez)

@jacquemus

Ήδη ο Jacquemus στην καμπάνια autumn-winter 2023-2024 το δείχνει ξεκάθαρα ότι αν έχεις ένα open back fashion item αυτός είναι ο μόνος τρόπος να φορέσεις το κολιέ σου.

Splash

Ενώ ο Βad Bunnie το είχε κάνει ήδη στο περσινό Met Gala!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

@victoriabeackham

Όμως αρκετές διάσημες έχουν ήδη αγαπήσει αυτό το jewelry trend με την Kim Kardashian και την Victoria Βeckham να το έχουν ήδη υιοθετήσει.

Diana (1961 – 1997), the Princess of Wales, attends the film premiere of ‘Back To The Future’. (Photo by Keystone/Getty Images)

Αξίζει να πούμε εδώ ότι η πριγκίπισσα Diana σαν απόλυτο  fashion icon είχε κάνει αυτό το trend ήδη από τα 80s σε μία εμφάνιση της με open back dress της σχεδιάστριας Catherine Walker όπου είχε φορέσει ένα pearl necklace με αυτόν τον τρόπο κάνοντας την διαφορά!

Kεντρική φωτογραφία @leoniehanne

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164