Site icon TLIFE

Λινά ρούχα: Το ύφασμα που αποτελεί την μόνη λύση ΤΩΡΑ!

Τα λινά ρούχα εδώ και χρόνια είναι η πιο stylish και κατάλληλη λύση για να ντυθείτε κομψά τις ημέρες με αρκετά υψηλή θερμοκρασία κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Η λίστα με τα λινά ρούχα ξεκινά με το κλασικό λινό πουκάμισο, μετά πάμε στις λινές παντελόνες και καταλήγουμε στα άνετα και δροσερά λινά φορέματα.

@lucywilliams02

 

Το καλοκαίρι θέλει δροσερά υφάσματα ,χρώματα και ανάλαφρες γραμμές, αν όλα αυτά είχαν ένα όνομα θα ήταν το: λινό! Το λινό ύφασμα έχει την ιδιότητα λόγω της σύνθεσης του να είναι δροσερό και ότι καλύτερο για τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού οπότε είναι πολύ ψηλά στις επιλογές μας το καλοκαίρι.

 

 

To λινό ύφασμα έρχεται από τα βάθη της ανθρώπινης ιστορίας. Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν στη Γεωργία λινά και μάλιστα σε υπέροχα λαμπερά χρώματα που χρονολογούνται από το 34.000 π.Χ, ενώ δεν έχουν χάσει την αξία τους μέσα στον χρόνο.Τα λινά ρούχα είναι εξαιρετικά για το καλοκαίρι επειδή το λινάρι το βασικό τους υλικό, έχει τη δυνατότητα να απορροφά και να απελευθερώνει υγρασία, δεν σε ζεσταίνει, είναι ένα δροσερό υλικό και αυτό του δίνει την δυνατότητα να το επιλέγουμε ξανά και ξανά κάθε καλοκαίρι.

Λόγω της χαλαρής διάθεσης που έχει «εκ φύσεως» το ύφασμα αυτό, τα λινά ρούχα προσφέρουν αβίαστα κομψές εμφανίσεις. Παράλληλα, είναι η τέλεια και πιο κομψή λύση τις μέρες που ο υδράργυρος αγγίζει υψηλές θερμοκρασίες και ήδη τα it girls το έχουν φορέσει σε στιλάτες εμφανίσεις τους. Ας δούμε μαζί μερικά look με λινά ρούχα που θα σου δώσουν έμπνευση για τα επόμενα outfits σου.

 

 

© 2024 tlife.gr