Μαύρο κουστούμι: Ποιος ο λόγος να το φορέσεις με πουκάμισο όταν έχεις το epic κόσμημα της Cate Blanchett

Η Cate Blanchett ξέρει να κάνει την διαφορά στο κόκκινο χαλί όχι μόνο με high fashion επιλογές αλλά και με τολμηρές εμφανίσεις που περνάνε ισχυρά μνήματα! Ας θυμηθούμε το statement φόρεμα υπέρ της Παλαιστίνης λίγο καιρό πριν στο κόκκινο χαλί ή τα σύνολα της με ανακυκλωμένα κουτάλια για την προώθηση της βιώσιμης μόδας!

Reuters

 Reuters

Τώρα λοιπόν η διάσημη ηθοποιός κάνει ξανά μία εμφάνιση όλο νόημα με την βοήθεια της οικολόγου σχεδιάστριας Stell McCartney!Η Blanchett επέλεξε ένα look από την τελευταία συλλογή της McCartney, μαύρο κουστούμι και κόσμημα σε σχήμα πουλιού!

Picture by: Zak Hussein / SplashNews.com

Πρόκειται για τα εμβληματικά κοσμήματα που είδαμε στην καινούργια collection με τα οποία η σχεδιάστρια θέλει να περάσει ένα μήνυμα για την προστασία των πτηνών, δημιουργώνταςjewerly items αλλά και μοτίβα σε σχήμα πουλιών!

Stella McCartney- Splash

Picture by: John Rainford / SplashNews.com

H Blancett βεβαίως άρπαξε αυτή την ευκαιρία και έκανε άλλη μία  μοναδική red carpet εμφάνιση με άψογο στιλ αλλά και με ισχυρό μήνυμα! Και βεβαίως όταν φοράς ένα κόσμημα με τόσο όμορφη σημασία δεν χρειάζεσαι κανένα πουκάμισο από μέσα!

Κεντρική φωτογραφία Splash

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164