Όταν η άνοιξη θυμίζει… φθινόπωρο: Πώς να ντυθείς με στυλ αυτή την περίοδο

Είμαστε επίσημα στην μέση της άνοιξης, αλλά το σκηνικό του καιρού θυμίζει λίγο… Νοέμβριο. Κρύο και αέρας είναι καθημερινά τα καιρικά φαινόμενα που έχεις να αντιμετωπίσεις και πέρα από την διάθεση που σου χαλάει, δεν ξέρεις και τι να φορέσεις. Δεν θέλεις πια το ντύσιμό σου να θυμίζει χειμώνα, αλλά οφείλεις να κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να παραμένεις ζεστή και βέβαια στιλάτη.

Τα styling tip που σου έχω σήμερα θα σου φανούν χρήσιμα για αυτές τις καιρικές συνθήκες, αλλά θα τα έχεις στο μυαλό σου και για άλλες φορές, όταν ο καιρός δεν είναι όπως τον είχες φανταστεί. Στα πολύ plus είναι ότι διαβάζοντας το άρθρο θα δεις πως δεν χρειάζεται να κάνεις αγορές, αλλά να αναδιοργανώσεις λίγο το styling σου, ώστε να κάνεις τις σωστές κινήσεις-συνδυασμούς για να παραμείνεις in style όταν η άνοιξη θυμίζει… φθινόπωρο.

Κάνε layering

Ναι, ναι, είναι μία καλή “τεχνική” για να παραμείνεις ζεστή, συνδυάζοντας πολλά ρούχα μαζί. Το μυστικό αυτή την περίοδο είναι να φορέσεις ελαφριά κομμάτια, όπως τζιν πουκάμισο, καμπαρντίνα και t-shirt, που αρκούν για να έχεις μία καλή θερμοκρασία, αλλά και μία stylish εμφάνιση.

Μία ζακέτα αρκεί

Τώρα είναι η ώρα να χαρείς την αγαπημένη σου ζακέτα σε ένα urban styling. Είναι ζεστή και σίγουρα θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα όμορφο καθημερινό σύνολο φορώντας την. Σε πανωφόρι για αυτό τον καιρό είναι ό,τι καλύτερο, γιατί δίνει cozy αποτέλεσμα, χωρίς να θυμίζει βαρύ χειμώνα.

Φόρεσε το floral φόρεμά σου με ένα πλεκτό

Κράτησε το ανοιξιάτικο mood που έχει το floral φόρεμά σου και πρόσθεσε ένα πλεκτό top από μέσα, ώστε να μπορέσεις να το βάλεις αν η θερμοκρασία δεν θυμίζει και πολύ άνοιξη. Έτσι, θα έχεις το shape του φορέματός σου, χωρίς να κρυώνεις καθόλου.

Σακάκι με hoodie

Αν σου αρέσει το ανδρικό στιλ που δίνει το σακάκι στην ανοιξιάτικη εμφάνισή σου, τότε θα σου δώσω το τέλειο tip για να το φορέσεις και τώρα, που κάνει ακόμα λίγο κρύο. Συνδύασέ το με ένα hoodie και θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα που σκεφτόσουν, απλά δεν θα κρυώνεις πια.

Oρκίζομαι στο denim jacket

Ναι, και εσύ θα έπρεπε! Γιατί πολύ απλά, είναι το jacket που -ακόμη και τώρα με το κρύο μέσα στην άνοιξη και χωρίς να ξέρεις τι πρέπει να φορέσεις- σε κρατάει στον χάρτη του στιλ εύκολα, και πάντα με υψηλή βαθμολογία. Με casual look ή με midi φούστες, ταιριάζει με τα πάντα.

Ένα φουλάρι παρακαλώ

Πόσες φορές, όταν φυσάει την άνοιξη, έχεις σκεφτεί ότι θα ήθελες να είχες ένα φουλάρι στο λαιμό σου; Είναι, λοιπόν, η σωστή κίνηση το πρωί πριν φύγεις από το σπίτι -μην σου πω να δέσεις ένα στην τσάντα σου- και όταν υπάρχει λόγος (όπως αυτές τις μέρες) απλά τυλίξου με αυτό.

Καλσόν… μπορώ;

Ναι, μπορείς και εγώ μαζί σου είμαι, απλά αν επιλέξεις ένα opaque, δώσε ένα spring detail, συνδυάζοντάς το με μία μαρινιέρα, που θα δώσει στο όλο σύνολο περισσότερο “light” εικόνα. Τις μέρες που θα φορούσες την φούστα σου χωρίς καλσόν, γιατί το ημερολόγιο γράφει Απρίλιος, αλλά έξω κάνει… χειμώνα, το καλσόν επιτρέπεται.

Ζιβάγκο και πουκάμισο

Είναι ένα trend που ήρθε το χειμώνα και μάλλον θα το χαρείς μέχρι την… Πρωτομαγιά, όπως δείχνει ο καιρός. Πουκάμισα με ζιβάγκο είναι η λύση για τον άστατο καιρό. Απλά, αυτή την περίοδο, διάλεξε ένα πιο light ύφασμα στο ζιβάγκο και όχι το μάλλινο που φορούσες τον χειμώνα, για να το φορέσεις μέσα από το print πουκάμισό σου.

Καλτσάκια

Αυτό το tip κρατάει χρόνια και αν δεν το έχεις δοκιμάσει, τότε τώρα είναι η ώρα. Καλτσάκια, φίλη μου, με γόβες, με πέδιλα, με ό,τι θα δηλαδή φορούσε με γυμνό πόδι, τώρα ήρθε η στιγμή να το τολμήσεις με καλτσάκια. Έτσι θα κρατήσεις μεν το ανοιξιάτικο ύφος, αλλά θα παραμείνεις ζεστή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164