Site icon TLIFE

Παρεό: Παραμένει το απόλυτο cover up για την παραλία!

Φτιάχνετε τη βαλίτσα σας και αναζητάτε τα κομμάτια εκείνα που ούτε θα πιάνουν πολύ χώρο, αλλά παράλληλα θα προσφέρουν ευελιξία; Στις πρώτες θέσεις αυτής της κατηγορίας βρίσκεται, χωρίς δεύτερη σκέψη το παρεό μας! Το καλοκαιρινό  staple που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την βαλίτσα σου!

 

Το παρεό είναι ίσως το πιο απαραίτητο item για το στιλ διακοπώ.  Αυτό το καλοκαιρινό essential μπορεί να δημιουργήσει πολλά διαφορετικά looks, στην παραλία αλλά και σε κάθε island chic εμφάνιση. Εκτός από beachwear πάνω από το μαγιό, το παρεό μπορεί να φορεθεί και σαν φούστα, με ένα oversized πουκάμισο ή απλά με ένα ολόσωμο μαγιό αντί για τοπ.

Τα παρεό μάλιστα δεν είναι μία beachwear τάση που έρχεται και φεύγει μέσα στον χρόνο. Αντιθέτως, έχει σταθερή πορεία και θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, απλώς κάποιες χρονιές είναι πιο δημοφιλή σχετικά με άλλες. 

Εάν χρειαζόταν να σκεφτούμε ποια είναι τα κομμάτια που τοποθετούμε αμέσως στη βαλίτσα λίγο πριν ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές ή έστω κάποια εξόρμηση σε κοντινό προορισμό, η σκέψη μας θα πάει αμέσως φυσικά στα μαγιό αλλά και στα παρεό.

 Το εν λόγω cover-up για την παραλία μετρά πολλές δεκαετίες ζωής και τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως έχει επανέρθει δυναμικά στην επικαιρότητα της καλοκαιρινής μόδας.

Δεν είναι τυχαίο οτι τα it girls το φοράνε στο repeat και του δίνουν την πρωτη θεση στα beachwear σύνολά τους.Καιρός να το (ξανα)βάλεις και εσύ στο καλοκαιρινό σου στιλ.

© 2024 tlife.gr