Site icon TLIFE

Ποια είναι τα flat παπούτσια που λατρεύει η Gen Z!

Αυτή η εποχή είναι ιδανική για flat shoes, το φθινοπωρινό styling έχει πολύ μπαλαρίνα και πολύ loafer στο πρόγραμμα κάνοντας το καθημερινό ντύσιμο και στιλάτο και άνετο.  Οι μπαλαρίνες είναι ένα κλασικό είδος παπουτσιού που παραμένει πάντα στη μόδα λόγω της διαχρονικής τους αισθητικής και άνεσης. Το φλατ σχέδιο τους, που προέρχεται από τα παραδοσιακά παπούτσια του μπαλέτου, ταιριάζει με κάθε σύνολο, από casual μέχρι πιο επίσημο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν αυτό το διαχρονικά κομψό σχέδιο να λείπει ούτε από την γκαρνταρόμπα της Gen Z και απόδειξη είναι το στιλ της Kaia Gerber!

To διάσημο μοντέλο συνδυάζει non stop τα αγαπημένα αυτά flat shoes με τα every day σύνολα της και εμείς παίρνουμε style inspo!

Picture by: AbacaPress / SplashNews.com

Συνδυάζει το λατρεμένο της τζιν με φούτερ και μπαλαρίνες ενώ προσθέτει τα Air Pod Max για ένα Gen Z style!

Picture by: Dylan Travis/ABACAPRESS.COM / SplashNews.com

Καμπαρντίνα σε μπλε χρώμα με t shirt και τζιν στην ίδια απόχρωση και μαύρες μπαλαρίνες για μία busy day.

Picture by: WavyPeter / SplashNews.com

Κλασικό παλτό με κλασικό παντελόνι και t shirt ενώ ξανά επιλέγει μπαλαρίνες!

Η ευκολία στους συνδυασμούς αλλά και η άνεση που προσφέρει στο περπάτημα τις καθιστά ιδανικές για καθημερινή χρήση, ενώ η μίνιμαλ σχεδίαση τους μπορεί να συνδυαστεί με παντελόνια, φούστες ή φορέματα. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και υφές, από δέρμα μέχρι βελούδο, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές. Ανεξάρτητα από τις εποχιακές τάσεις, οι μπαλαρίνες παραμένουν ένα βασικό κομμάτι στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, συνδυάζοντας άνεση και κομψότητα.

Κεντρική φωτογραφία Splash

 

© 2024 tlife.gr