Site icon TLIFE

Πώς να επιλέξεις ένα φόρεμα για πολλές περιστάσεις; 2+1 tips

Φαντάσου να υπήρχε ένα φόρεμα, το οποίο θα μπορούσες να φοράς σε διάφορες περιστάσεις! Μπορείς άραγε να το βρεις και ή μιλάμε απλά για ένα… όνειρο; Στο παρακάτω άρθρο θα βρεις 3 χρήσιμα tips, για να μπορέσεις να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

Γυναικεία φορέματα για κάθε περίσταση

Τα γυναικεία φορέματα είναι το ρούχο που μπορεί να σε συνοδέψει όλες τις ώρες της ημέρας, από νωρίς το πρωί στο γραφείο εφόσον το επιτρέπει το dress code της εταιρίας σου, έως πιο αργά σε κάποιο κοκτέιλ πάρτι, ένα δείπνο ή ένα ραντεβού. Ένα τέτοιο φόρεμα λοιπόν, δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου. Είναι ο σύμμαχος που θέλεις να έχεις και το κομμάτι εκείνο που θα σου λύσει τα χέρια τις δύσκολες ώρες. Μπορείς να δεις μερικές επιλογές εδώ https://www.sinsay.com/gr/el/gynaikeia/endymata/phoremata και να ξεκινήσεις ήδη να φτιάχνεις τη ντουλάπα σου!

Θα αναρωτιέσαι βέβαια αν ένα φόρεμα αρκεί για να είσαι πάντα στη μόδα, άνετη και στιλάτη, ανεξάρτητα από την περίσταση. Η απάντηση είναι πως ναι, αρκεί να το συνδυάσεις με το σωστό τρόπο!

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μερικά tips για να μπορέσεις να επιλέξεις ανάμεσα σε γυναικεία φορέματα, εκείνο που θα μπορείς να φοράς όλες τις ώρες της ημέρας!

Επιλέγοντας γυναικεία φορέματα σύμφωνα με το στυλ σου

Οι επιλογές σε γυναικεία φορέματα είναι αδιαμφισβήτητα πολλές. Για να μπορέσεις να διαλέξεις εκείνο που θα μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις, το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να καθορίσεις το στυλ που ψάχνεις.

Τι εννοούμε με αυτό; Διάλεξε κομμάτια που είναι πιο κλασικά, αφού αποτελούν πιο safe επιλογή. Σχέδια με πιο απλές γραμμές μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν για κάθε περίσταση, προσθέτοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Προτίμησε πιο ουδέτερα χρώματα, όπως το μαύρο, το λευκό, το γκρι αλλά και το μπεζ, τα οποία συνδυάζονται με μεγάλη ευκολία και είναι κατάλληλα σχεδόν για κάθε εποχή. Τα χρώματα αυτά επίσης είναι πιο διακριτικά, επιτρέποντας σου να πειραματιστείς λίγο περισσότερο με τα αξεσουάρ ή τα παπούτσια σου.

Αν και η κλασική γραμμή συνίσταται, σίγουρα μπορείς να επιλέξεις και στοιχεία που είναι πιο μοντέρνα. Οι διακριτικές λεπτομέρειες, όπως μια ενδιαφέρουσα ραφή, ένα κούμπωμα στους ώμους, μπορεί να κάνει τη διαφορά, προσφέροντας στυλ που μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα.

Ποιο είναι το κατάλληλο μήκος;

Γνωρίζεις πως τα γυναικεία φορέματα, πέρα από την ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, έχουν μεγάλη ποικιλία και σε μήκη. Μπορείς να βρεις mini, midi, αλλά και maxi φορέματα, το καθένα από τα οποία προσφέρει διαφορετικές ευκαιρίες για στυλ, επιτρέποντάς σου να διαμορφώσεις το τελικό αποτέλεσμα που θέλεις.

Ποιο είναι όμως το σωστό μήκος για το φόρεμα που θέλεις να φοράς παντού; Αυτό είναι δική σου απόφαση. Κάθε ένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και φυσικά μπορείς να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Για παράδειγμα, όταν ακούς maxi γυναικεία φορέματα, έχεις στο μυαλό σου επίσημες περιστάσεις. Κι όμως, το μακρύ φόρεμα μπορεί να φορεθεί με ένα flat σανδάλι, loafers ή αθλητικά παπούτσια για εμφανίσεις μέσα στην ημέρα και με μια γόβα ή ψηλά πέδιλα για βραδινές εμφανίσεις!

Το μυστικό λοιπόν κρύβεται στο συνδυασμό!

Δώσε σημασία στην άνεση

Αν θέλεις να βρεις γυναικεία φορέματα που θα μπορείς να φοράς όλες τις ώρες της ημέρας, τότε μπορείς να βάλεις στην εξίσωση και την άνεση. Αν για παράδειγμα ξεκινάς το πρωί για να κάνεις εξωτερικές εργασίες, αλλά το βράδυ έχεις κανονίσει κάποια έξοδο, τότε μάλλον χρειάζεσαι ένα κομψό, αλλά ταυτόχρονα πρακτικό φόρεμα.

Έτσι, μπορείς να έχεις casual ύφος το πρωί, ή formal αν είσαι στο γραφείο και το dress code το απαιτεί και με τα κατάλληλα αξεσουάρ, να μετατρέψεις το ντύσιμό σου όπως θέλεις για το βράδυ! Ιδανικά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τα γυναικεία φορέματα σε πιο άνετες γραμμές, που σου χαρίζουν ελευθερία κινήσεων.

Γυναικεία φορέματα για κάθε στιγμή της ημέρας

Επιλέγοντας το κατάλληλα γυναικεία φορέματα, δεν αποκτάς απλά άλλο ένα κομμάτι στη ντουλάπα σου, αλλά το ρούχο εκείνο που θα σε κάνει να αισθάνεσαι σιγουριά, όποια κι αν είναι η περίσταση!

Μην ξεχνάς τα αξεσουάρ, τα οποία όπως είπαμε και παραπάνω παίζουν κεντρικό ρόλο στην εμφάνισή σου. Άλλαξε κοσμήματα, παπούτσια, επίλεξε διαφορετικές τσάντες, πρόσθεσε μια ζώνη και δες το στυλ σου να αλλάζει μέσα στην ημέρα, όπως ακριβώς το θέλεις εσύ!

 

© 2024 tlife.gr