Πρώτο πλύσιμο; Πως να επαναφέρεις το πουκάμισο σου στο κανονικό του νούμερο!

Από μικρή ονειρευόσουν την ημέρα που θα έμενες μόνη σου, θα είχες το δικό σου σπίτι και θα απολάμβανες την ανεξηρτησία σου. Δεν υπολόγισες όμως πως μαζί με την ανεξαρτησία θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να βάλεις το πρώτο σου πλυντήριο.

Και ναι το έκανες και καθ’ όλη τη διάρκεια προσεύχεσαι να πάνε καλά! Οι προσευχές σου δυστυχώς όμως δεν εισακούστηκαν και το πουκάμισο σου όταν πας να το φόρεσεις σαν να είναι λίγο πιο στενό από ότι ήταν μέχρι σήμερα.

Με μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο θέλω να σου μετφέρω όλα όσα διάβασα για το πως να επαναφέρεις το πουκάμισο σου στο σωστό του νούμερο.

1) Γέμισε έναν κουβά με χλιαρό νερό – όχι ζεστό ούτε κρύο -χλιαρό.
2) Βάλε μέσα το πουκάμισο σου και φρόντισε να βραχεί καλά αλλά και να περισεύει νερό στο εσωετρικό του κουβά.
3) Τοποθέτησε μέσα στον κουβά με το πουκάμισο και το χλιαρό νερό δύο δάχτυλα μαλλακτική κρέμα για τα μαλλιά.Οποιαδήποτε κρέμα μαλλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την πιο ακριβή μάσκα μαλλιών για να δουλέψει σωστά.
4) Αφού μπεί και το μαλλακτικό φρόντισε το πουκάμισο σου να είναι ανοιχτό και βάλε μέσα στις ίνες του την μαλλακτική σου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η μαλλικατική έχει τη δυνατότητα να μαλακώνει τις ίνεςδίνοντας σου τη δυνατότητα να τεντώσεις το πουκάμισο σου και ν ατο επανφέρεις στην αρχική του διάσταση.
5) Άφησε το πουκάμισο σου να έρθει στην επιφάνεια του κουβά και μετά πίεσε το με δύναμη να κατέβει στον πάτο ώστε να περάσει από κάθε του ίνα η μαλλακτική κρέμα. Άφησε το για 15 λεπτά.
6) Άδειασε τον κουβά από το νερό με την μαλλακτική – χωρίς να ξεπλύνεις το πουκάμισο – και ξαναγέμισε τον με δροσερό νερό. Πίεσε και πάλι το πουκάμισο σου προς τα κάτω αφαιρώντας έτσι κάθε ίχνος μαλλακτικής. Εάν δεν γίνει με το πρώτο κουβά καθαρό νερό επανέλαβετο μέχρι να καθαρίσει τελείως.
7) Βγάλε το πουκάμισο από τον κουβά. Στράγγιξε το και μετά τίναξε το. Αφού το κάνεις αυτό τοποθέτησε το σε μία στεγνή καθαρή πετσέτα και τράβηξε το από το γιακά και το κάτω ανοιχτό μέρος του. Αφού το κάνεις αυτό μετά πιάσε τους ώμους και μετά τα μανίκια.
8) Tέλος για να στεγνώσει κρέμασε το σε μία κρεμάστρα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164