Site icon TLIFE

Ρούχα και αξεσουάρ για το γυμναστήριο: Τα πιο styish κομμάτια στις βιτρίνες του Tlife!

Mαζί με την άνοιξη έρχεται και η έγγραφή στο γυμναστήριο για τις περισσότερες από εμάς ή έστω η ανανέωσή της. Τώρα είναι η ώρα που επενδύεις χρόνο στο σώμα σου (αν δεν το κάνεις όλη την σεζόν), γιατί έχουν μείνει λίγοι μήνες μέχρι την παραλία. Ένα ωραίο κίνητρο είναι τα καινούρια ρούχα για το γυμναστήριο, που θα σε ανανεώσουν και θα ανεβάσουν και την αυτοπεποίθησή σου. Εμείς κάναμε μία βόλτα στην αγορά και σου ετοιμάσαμε ένα super αφιέρωμα για τα πιο stylish ρούχα και αξεσουάρ για το gym look σου.

Κολάν και φόρμες

Το κολάν είναι η πρώτη σου επιλογή για το γυμναστήριο -και αν θέλεις την γνώμη μου, είναι και η καλύτερηεπιλογή-, ειδικά αν κάνεις μαθήματα που πρέπει να βλέπει η δασκάλα σου την σωστή στάση του σώματος, όπως pilates, yoga ή χορό. Από την άλλη, οι φόρμες δίνουν την άνεση που χρειάζεσαι αν κάνεις βάρη. Δες τις επιλογές μας και πάρε έμπνευση για τις νέες gym αγορές σου.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές μας

Top και jacket

Τα gym top που επιλεγείς για το γυμναστήριό σου πρέπει να είναι σταθερά, να έχουν τέλεια εφαρμογή, καθώς και το σωστό μέγεθος για να μην έχεις δυσάρεστες… εκπλήξεις. Τα jacket, επίσης, και τα hoodie είναι απαραίτητα για πριν και μετά την γυμναστική, ώστε να έχεις την σωστή θερμοκρασία, αλλά και τέλειο στιλ. Δες τις προτάσεις μας και διάλεξε το δικό σου τέλειο gym top.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές μας

Sneakers και αξεσουάρ

Bασική προϋπόθεση για σωστή προπόνηση είναι τα σωστά αθλητικά παπούτσια: ελαφριά για τρέξιμο, πολύ σταθερά για βάρη. Επίσης, τα σωστά αξεσουάρ, όπως τσάντες και headbands είναι ότι χρειάζεσαι, αφού συμπληρώνουν όπως πρέπει τον εξοπλισμό σου, για να είσαι έτοιμη να κάνεις την προπόνησή σου. Δες τις επιλογές που σου έχουμε.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές μας

© 2024 tlife.gr