Σορτσάκι: Τα σχέδια που δεν αποχωρίζονται οι Γαλλίδες

Απαραίτητα για το καλοκαιρινό ντύσιμο είναι τα σορτσάκια! Κομψά ή παιχνιδιάρικα δίνουν το summer mood που θέλει το ντύσιμο σου αυτή την εποχή! Μία ματιά στα σχέδια που διαλέγουν στο repeat κάθε καλοκαίρι οι Γαλλίδες θα σου δώσει έμπνευση για το σορτσάκι που θα βάλεις αυτό το ΣΚ!

Μesh shorts

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leia Sfez (@leiasfez)

Oι γαλλιδες φοράνε το mesh shorts, δηλαδή το υφασμάτινο στενό σορτσάκι που θυμίζει λίγο… ποδηλατική βερμούδα και υιοθετούν έτσι με το δικό τους στιλ το no-pants trend. Mε ένα λευκό πουκάμισο, το mesh shorts  συνδυάζει την κομψότητα και την άνεση σε καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Jorts

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anja Winkelmann (@anjawk)

To trend από την δεκαετία  του 1990, τα μακριά τζιν σορτς, που ονομάζονται επίσης jorts είναι ίσως η τάση της χρονιάς. Οι γαλλίδες τα φοράνε με ανάλαφρο τοπ και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για μια casual εμφάνιση, ενώ για πιο chic look, με mules και κλασικό πουκάμισο.

Αθλητικό σορτς

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @camillecharriere

Ελαφρύ και άνετο, το σορτς, που συνήθως προορίζεται για σπορ, είναι ιδανικό για το ζεστό καλοκαίρι στο Παρίσι.Τα αθλητικά σορτς φοριούνται πλέον στην καθημερινή ζωή, σε αποχρώσεις έντονες και συνδυάζονται τέλεια με αθλητικά παπούτσια και basic tops.

Vichy shorts

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adenorah 🦂 (@annelauremais)

Είναι ένα  ρετρό σχέδιο που έρχεται  από τη δεκαετία του 1930 και θυμίζει την Brigitte Bardot! Αυτό το shorts είναι από μόνο του τέλειο και χρειάζεται μόνο ένα απλό λευκό tank top ή ένα oversize t-shirt για να το φορέσεις με γαλλικό στιλ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164