Στιλάτα σύνολα για τις μέρες των γιορτών που εντοπίσαμε στο Instagram

Τα Χριστούγεννα όλοι έχουμε μία πιο εορταστική διάθεση και αυτό βγαίνει και στο ντύσιμο μας. Ακόμη και με Lockdown όλοι κάπου πήγαμε για ρεβεγιόν ή θα πάμε για ένα χρόνια πολλά τις επόμενες μέρες πάντα με τα απαραίτητα μέτρα.

Συνήθως τις μέρες αυτές προτιμούμε τα πιο εντυπωσιακά μας ρούχα αλλά και τα πιο ωραία μας πανωφόρια. Γούνες, κάπες, παλτό, λαμπερά top και κοσμήματα κάνουν την περίσταση ξεχωριστή και εμάς να… λάμπουμε.

Ας δούμε μερικά εορταστικά σύνολα που εντοπίσαμε στο Instagram και ας πάρουμε μερικές ακόμη στιλάτες ιδέες για εμφανίσεις την εβδομάδα που μας έρχεται ή και για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, γιατί το στιλ μας παραμένει από τα κυρίαρχα στοιχεία που μας ανεβάζουν την διάθεση!

@leoniehanne

Ένα λαμπερό φόρεμα είναι αξεπέραστο για το βράδυ του ρεβεγιόν και ίσως και η μοναδική περίσταση να το χαρείς όπως πρέπει. Ακόμη και αν μείνεις σπίτι δώσε στην βραδιά την αξία που της αρμόζει και βάλε το πιο λαμπερό σου look.

@tesshell

καρό παλτό είναι συνδυασμένα με τις γιορτές και δίνουν αμέσως μία festy εικόνα ακόμη και σε ένα basic σύνολο από μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο. Τόλμησε το.

@carodaur

Τι καλύτερο από ένα leopard παλτό αυτές τις μέρες. Δώσε lady like αέρα στην εμφάνιση σου με το κομμάτι που κλέβει πάντα τις εντυπώσεις.

@tesshell

Τα εντυπωσιακά μανίκια δημιουργούν αμέσως μία glam εικόνα και αν συνδυάσεις ένα top με αυτό το χαρακτηριστικό τότε ακόμη και το jean σου θα γίνει look για το ρεβεγιόν.

@tesshell

Ένα cute πανωφόρι και μία girly φούστα είναι τέλειος συνδυασμός για τις γιορτές αν θες να ξεφύγεις λίγο από το casual ύφος που φοράμε εδώ και δύο μήνες.

@wethepeoplestyle

To κόκκινο φόρεμα αποτελεί signature εμφάνιση για τα βράδια των εορτών αλλά φέτος μπορεί να γίνει λίγο πιο χαλαρό συνδυάζοντας το με αρβιλακια.

@wethepeoplestyle

Κλασική κομψή επιλογή το λευκό με το μπεζ, φόρεσε τα πρωί για βόλτα και δημιούργησε ένα σοφιστικέ festy σύνολο.

@naaomiharris

Στο σπίτι άλλαξε λίγο το ύφος του ντυσίματος σου συνδυάζοντας δημιουργικά casual κομμάτια όπως: ρομαντικό πουκάμισο, καζάκα και αθλητικά!

@louloudesaison

Αν δεν φορέσεις αυτές τις μέρες μία κάπα τότε πότε;Mακριά ή κοντή θα δώσει το ανάλογο εορταστικό ύφος και θα σου ανεβάσει την διάθεση με μία κίνηση.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164