Site icon TLIFE

Θα φύγεις 3ήμερο; Σου βρήκαμε τέλεια outfit για να περάσεις τέλεια όπου και αν πας!

Το 3ημερο της 28ης Οκτωβρίου  πλησιάζει και όλο και κάποια εξόρμηση θα έχεις προγραμματίσει. Είτε εκμεταλλευτείς όλες τις ημέρες του 3ήμερου, είτε κάποιες από αυτές σημασία έχει να το απολαύσεις και να μην αναλώσεις το χρόνο σου προσπαθώντας να χωρέσεις όλη τη ντουλάπα στη βαλίτσα σου!Άλλωστε αυτές ο μέρες είναι χαλαρές και έχουν κυρίως φθινοπωρινό και casual ύφος!

Βουνό, θάλασσα ή πόλη με εορταστικές εκδληώσεις ή και όχι, σίγουρα αν φύγεις θα περάσεις τέλεια! Παρόλα αυτά, επειδή ειδικά αυτή η περίοδος είναι μεταβατική λόγω καιρού, η σωστή βαλίτσα είναι ένα θέμα. Εγώ θα στο κάνω ακόμη πιο εύκολο, αφού σου έχω ετοιμάσει ένα απολαυστικό ρεπορτάζ με τέλεια  casual look ιδανικά για το 3ήμερο ώστε να πα΄ρεις μαζί σου όλα όσα θα σου δώσουν στιλ fashionistas.

 

Για  χαλαρό τριήμερο 28ης Οκτωβρίου, επίλεξε άνετα και στιλάτα ρούχα που να ταιριάζουν στις καιρικές συνθήκες. Ένα ζεστό πλεκτό ή φούτερ είναι ιδανικό για τις δροσερές ημέρες, ενώ ένα ελαφρύ μπουφάν θα σε κρατήσει ζεστή τα βράδια.

 

Για παντελόνι, προτίμησε τζιν ή κολάν που μπορείς να συνδυάσεις εύκολα με αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια.Στη βαλίτσα βάλε μερικά βασικά κομμάτια όπως ένα φούτερ, ζακέτες, και T-shirts που φοριούνται όλη την ημέρα.

 

Μην ξεχνάς ότι τα sneakers είναι ιδανικά για casual εμφανίσεις και ο συνδυασμός με cool φόρμες τέλειος για το 3ήμερο!

 

Μην πεις όχι στα trends όπως leopard μοτίβο γιατί αυτά φέτος πάνε παντου! Επίσης, πάρε ένα backpack για άνεση στις βόλτες σου.

 

Αντί για το καπελάκι σου δοκίμασε μαντήλι στα μαλλιά και κάνε fashionable εμφανίσεις!

Οι γήινες αποχρώσεις αποτελούν must για τις εμφανίσεις σου αυτή την εποχή και δεν πρέπει να λείπουν απο την βαλίτσα σου!

 

© 2024 tlife.gr