Site icon TLIFE

Τι φοράμε αυτό το ΣΚ; Casual σύνολα με κομμάτια που υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σου

Κάθε ΣΚ κάνουμε ένα αφιέρωμα εδώ στο Tlife για εμφανίσεις που θα σε ανανεώσουν θα δώσουν στο weekend σου άλλον αέρα αλλά δεν θα χρειαστεί να κάνεις extra αγορές. Με μία βόλτα στο Instagram των it girls διαλέγω σύνολα ιδανικά για το χαλαρό στιλ του Σαββατοκύριακου που συνήθως αποτελούνται από κομμάτια κλειδιά που όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε το ρεπορτάζ παίρνοντας ιδέες για τα δικά σου stylish weekend σύνολα!

@alisontoby

Αν εξακολουθείς να κάνεις διακοπές ή απλά έχεις κανονίσει ένα χαλαρό ΣΚ δίπλα στην θάλασσα συνδύασε το μαγιό σου και flat mules με ένα κιμονό η μία μακριά summer cardigan δίνοντας resort ύφος στην εμφάνιση σου.

@vikyandthekid

Μεσα στην πόλη τα λευκά φορέματα αποτελούν την «όαση» των ημερών, δώσε πιο summer vibe συνδυάζοντας τα με ψάθινα αξεσουάρ.

@zinafashionvibe

Τα αέρινα φορέματα αποτελούν το κομμάτι που τώρα θες περισσότερο, φόρεσε τα με flat σανδάλια και δώσε stylish twist με μία ιδιαίτερη τσάντα.

@mercer7official

Το μαύρο δεν είναι απαγορευτικό όταν κάνει ζέστη, διάλεξε αέρινα χαλαρά ρούχα και φόρεσε black outfits μέσα στην πόλη.

@ariviere

Ένα zebra print πουκάμισο ή top ξεφεύγει από το posh ύφος του και γίνεται το τέλειο after beach look αν το συνδυάσεις με λευκό shorts.

@leiasfez

To Tik Tok έχει γεμίσει με τέτοιες εμφανίσεις, ένα μαντήλι φορεμένο σαν top, απλο καλοκαιρινό και στιλάτο! Δοκίμασε το και εσύ.

@mercer7offical

Tα broderie ρούχα παραμένουν ψηλά στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις και με την επιστροφή μας στην πόλη!

 

 

© 2024 tlife.gr