Site icon TLIFE

Τι βάζει στην βαλίτσα της μια top influencer του εξωτερικού, όταν έρχεται διακοπές στην Ελλάδα

Η Lucy Williams μία top influencer, ήρθε διακοπές στην πατρίδα μας και ταξίδεψε από το Ιόνιο μέχρι τα Δωδεκάνησα, ενώ πέρασε και κάποιες μέρες στην Αθήνα. Για όλες αυτές τις καλοκαιρινές τις αποδράσεις στην χώρα μας η top influencer είχε μία summer γκαρνταρόμπα που στηρίχθηκε σε αέρινα κομμάτια, χρώμα και σωστά αξεσουάρ. 

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι τι βάζει στην βαλίτσα της μία fashion expert όταν επισκέπτεται την Ελλάδα καλοκαίρι δες το παρακάτω αφιέρωμα και κράτα σημειώσεις για την δική σου holiday βαλίτσα!

Η Lucy λατρεύει τα λινά ρούχα έτσι είχε μαζί της λινό παντελόνι και σορτσάκι που συνδύαζε με μαγιό ή top στις εξορμήσεις της για παραλία ή ποτάκι.

Μίνι crochet λευκό φόρεμα. Ιδανικό για βόλτα στο νησί ενώ δείχνει τέλειο ακόμη και με σαγιονάρες.

Παρεό! Σε πολλά σχέδια που τα φοράς σε maxi ή short εκδοχή δίνοντας το απόλυτο summer vibe.

Shorts! Το boxer shorts ή το κλασικό βαμβακερό είναι απαραίτητα για τις διακοπές σου διότι βολεύουν και ταιριάζουν με τα πάντα από πουκάμισο μεχρι t shrit.

Αέρινα παντελόνια. Με χρώμα και μοτίβα για να τα φορέσεις στο νησί ή στην πόλη δι΄νοντας ευελιξία στην εμφάνιση σου χωρίς έκτπωση στο στιλ σου.

 Ένα 24hour φόρεμα! Σε γήινη απόχρωση που θα το φορέσεις παντού, στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο, στο πλοίο, ακόμη και στο πανηγύρι!

Φωτογραφίες: @lucywilliams02

© 2024 tlife.gr