Site icon TLIFE

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Μην φύγεις αν δεν βάλεις αυτά τα ρούχα στην βαλίτσα σου

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος! Φεύγεις; Ετοιμάζεις βαλίτσα; Μισό λεπτό…  Αν είσαι σαν κι εμάς, μισείς το πακετάρισμα. Είναι αυτή η επίπονη, χρονοβόρα διαδικασία του να βρεις τι να πάρεις και τι να αφήσεις πίσω. Αυτή η  οδυνηρή συνειδητοποίηση ότι τα 3 ζευγάρια παπούτσια που θέλεις να πάρεις μαζί σου θα καταλαμβάνουν περίπου το μισό χώρο της βαλίτσας σου ειδικά αν ταξιδεύεις light. Λοιπόν, σήμερα τα νέα είναι πολύ ευχάριστα αφού σου συγκεντρώσαμε μερικά απλά, αλλά πολύ αποτελεσματικά looks που θα κάνουν την οργάνωση της βαλίτσας ευκολότερη και θα έχεις μαζί σου μερικά super stylish looks.

Για να μην πέσεις για ακόμα μια φορά στην παγίδα και καταλήξεις με μία τεράστια βαλίτσα γεμάτη ρούχα, που δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν, δες παρακάτω τι πραγματικά θα σου χρειαστεί.

Μερικά σύνολα για όλες τις ώρες, με πολλά κομμάτια -που όλες έχουμε- τα οποία θα σου δώσουν έμπνευση πριν πακετάρεις την βαλίτσα σου. Έχε στο μυαλό σου ότι ο καιρός είναι ακόμη απρόβλεπτος, οπότε πουκάμισα, jacket και μακριμάνικα δεν πρέπει να λείψουν.

Ένα λινό πουκάμισο

Ιδιανικά λευκο που θα φορέσεις παντού πίστεψε με!Θα το συνδυάσεις με το τζιν σου στο ταξίδι στο πλοίο αλλά και με το μαγιό σου μετά την παραλία ή με σορτσάκι το βράδυ στο νησάκι.

Ένα αέρινο παντελόνι

Θα το βάλεις στην παραλία θα το βάλεις στο ποτό θα το βάλεις πολύ και θα σε βολέψει πίστεψε με.

Ένα μάξι φόρεμα

Διάλεξε ένα με χρώμα και με ανοιχτή πλάτη για να τραβήξεις τα βλέμματα

Ένα ωραίο σορτσάκι

Μην βάλεις μόνο το τζιν στην βαλίτσα σου, πάρε ένα με σχέδια για να δώσεις twist στα σύνολα για μετά την παραλία

Μία mini φούστα

Σχέδια υπάρχουν πολλά διάλεξε μία που θα ταιριάζει και με t shirt για το beach bar και με το αγαπημένο σου body για βόλτα το βράδυ.

Ένα χρωματιστό bikini

Το ξέρω οτι λατρεύεις το μαύρο (όλες μας) αλλά χρειάζεται και λίγο χρώμα στην παραλία πίστεψε με, θα σου ανεβάσει την διάθεση και τα…likes!

Eνα volume top

To φοράς  με τζιν στην πλαζ αλλά και το βράδυ με χρυσά κομσήματ το κανει update σε night look.

Όλα τα κομμάτια που σου προτείνω συνδυάζονται μεταξύ τους.Αν τα έχεις μαζί σου δεν θα σου λείψει τίποτα!Να περάσεις super!

© 2024 tlife.gr