Site icon TLIFE

Τσάντες: Η Kate Moss σου δείχνει το σχέδιο που κάνει τώρα την διαφορά

Η Kate Moss είναι ένα fashion icon που λατρεύουμε για το στιλ της. Από την δεκαετία του 1990 μέχρι σήμερα διατηρεί το signature ύφος στον ντύσιμο της με το leopard να είναι από τα πρώτα που σου έρχεται στο μυαλό όταν την σκέφτεσαι. Φέτος το leopard αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες τάσεις και αύτό οφείλεται κυρίως στην τάση mob wife φέροντας ξανά αυτό το μοτίβο στην κορυφή. Παλτό πουκάμισα παντελόνια γόβες μαντήλια και ότι μπορεις να φανταστείς έχουν το print που κανει την διαφορά αυτό το φθινόπωρο.

Picture by: Aissaoui Nacer / SplashNews.com

Οι τσάντες δεν θα ήταν εκτός! Η Kate Μoss λοιπόν κράτησε lepard τσάντα στο repeat στο Παρίσι δείχνοντας μας το σχέδιο που αξίζει να δοκιμάσεις τώρα, άλλωστε η Κate Moss έκανε το leopard μοτίβο cool εδώ και δεκαετίες.  Ενώ η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, το 50χρονο μοντέλο εντοπίστηκε στους δρόμους κρατόντας λέοπαρ τσάντες με διάφορα σχέδια.

Picture by: MCvitanovic / SplashNews.com

Η Kate Moss έχει shoulder leopard bag που συνδυάζει με τα daily total black σύνολα της και μας δίνει τέλειο Inspo για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις.

Picture by: Stephen Crawshaw/Splash News / SplashNews.com

Ενώ για πιο βραδινά πιο επίσημα look κρατάει μία leopard bag σε σχέδιο πουγγί που επίσης είναι πολύ ωραία πρόταση.Η leopard τσάντα είναι ξανά στο προσκήνιο και μπορείς να αντικαταστήσεις (κάποιες φορές) την κλασική μαύρη με μία leopard δίνοντας ένα twist στην εμφάνισή σου!

Κεντρική φωτογραφία  Splash

 

 

© 2024 tlife.gr