Τζιν δίλημμα: Η μάχη του denim style μόλις ξεκίνησε! Εσύ τι φοράς περισσότερο παντελόνι ή φούστα;

Η denim season είναι και επίσημα εδώ! Τα τζιν ρούχα κυριαρχούν στο ντύσιμο μας αυτή την εποχή και το δίλημμα είναι ένα: Tζιν παντελόνι ή τζιν μακριά φούστα; Και τα 2 είναι πολύ βολικά και στιλάτα με τις stylers να τα φοράνε non stop! Δεν υπάρχει κάποια που να μην έχει αυτά τα βασικά denim items στην ντουλάπα της και σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα ώστε να καταλήξεις εύκολα και εσύ ποιο από τα 2 τελικά προτιμάς!

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Τζιν παντελόνι

Αν υπάρχει ένα must have denim κομμάτι τότε σίγουρα είναι το τζιν παντελόνι! Αυτό το every day ρούχο  προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και στυλ. Με τη σταθερή, ανθεκτική υφή του, είναι ιδανικό για τις μεταβατικές θερμοκρασίες, προσφέροντας ζεστασιά χωρίς να βαραίνει το look. Το τζιν μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, από casual καθημερινές εμφανίσεις μέχρι πιο κομψά outfits, συνδυάζοντάς το με πουλόβερ, δερμάτινα μπουφάν ή και σακάκια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Lapp (@alexandralapp)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adenorah 🦂 (@annelauremais)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diane Batoukina (@diaanebt)

Αυτό που το καθιστά αναντικατάστατο το φθινόπωρο είναι η ευελιξία του. Μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στυλ, από κλασικό μπλε ή μαύρο τζιν μέχρι πιο τολμηρές επιλογές σε διαφορετικές αποχρώσεις ή υφές. Επίσης, συνδυάζεται άψογα με μποτάκια και sneakers, δημιουργώντας κομψές αλλά και πρακτικές εμφανίσεις για την εποχή. Το τζιν παντελόνι παραμένει η πιο αξιόπιστη και στιλάτη επιλογή για ένα άνετο και προσεγμένο φθινοπωρινό look.

Τζιν φούστα

Εδώ και μερικές σεζόν η μακριά τζιν φούστα έγινε το basic που αγαπάνε περισσότερο οι fashionistas. Συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση, προσφέροντας μια μοντέρνα εναλλακτική στο κλασικό τζιν παντελόνι. Η μακριά γραμμή της προσφέρει ζεστασιά και προστασία από τις ψυχρές φθινοπωρινές ημέρες, ενώ η τζιν υφή της προσδίδει casual chic διάθεση.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valeria (@valerie.kei)

 

Αυτό που την κάνει τέλεια για αυτή την εποχή είναι το πόσο εύκολα συνδυάζεται και με καλοκαιρινά και με φθινοπωρίνά.  Επίσεης ξέρεις πολύ καλά ότι μπορεί να αναδείξει κάθε στυλ, από boho μέχρι πιο minimal εμφανίσεις. Επιπλέον, είναι το τέλειο κομμάτι για να φορεθεί τόσο στην πόλη όσο και σε πιο χαλαρές, φθινοπωρινές εξορμήσεις, προσφέροντας άνεση και στυλ σε κάθε περίσταση.

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164