Βελούδο: To πολυτελές ύφασμα που έχει την τιμητική του στις γιορτές

Την περίοδο των γιορτών αλλάζει η διάθεση αλλά αλλάζει και το στιλ μας, γίνεται πιο λαμπερό, πιο γιορτινό, πιο εντυπωσιακό! Έντονα και φωτεινά χρώματα έρχονται στο προσκήνιο, αλλά και πολυτελή υφάσματα με το βελούδο να κυριαρχεί κάθε χρονιά!

Σίγουρα κάθε σεζόν έχει τα δικά της trend, όμως υπάρχουν και κάποιες διαχρονικές αξίες που δεν θα ξεχάσουμε τώρα τα Χριστούγεννα και το βελούδο είναι μία από αυτές! Το αγαπημένο και μοναδικό βελούδο, αποτελεί σύμβολο πολυτέλειας και εορτασμού, είναι το πιο luxury και ταυτόχρονα cozy ύφασμα για τα look των γιορτών που ταιριάζει τέλεια με τα υπέροχα festy σύνολα που θες να δημιουργήσεις!

Θέλεις να πάρεις κάποιες ιδέες; Ας δούμε μαζί μερικά τέλεια βελούδινα σύνολα για να πάρεις έμπνευση και να φορέσεις και φέτος το αγαπημένο σου βελούδινο κομμάτι με new style.

Instagram @chiaraferragni

Tα βελούδινα μίνι φορέματα φέτος θα τα συνδυάσεις με μπότες σε new style όπως εδώ η Chiara Ferragni.

Getty Images

To βελούδινο σακάκι μπορεί να γίνει ένα statement κομμάτι αν έχει και άλλα embellished στοιχεία και αυτό αρκεί για ένα amazing party look.

Getty Images

Ένα volume βελούδινο top είναι τέλειο για τις γιορτές διότι ακόμη και με ένα τζιν είναι άψογο ντύσιμο για τα πάρτι και τα καλέσματα σου.

Instagram @blancamiro

Το βελούδινο σακάκι έχει πολλές εκδοχές και πολλά χρώματα. Μπορείς να το συνδυάσεις με πιο casual ρούχα και να έχεις ένα γιορτινό πρωινό σύνολο για φαγητό ή brunch.

Instagram @ninasandbech

To μπλε χρώμα γράφει τέλεια στο βελούδινο ύφασμα και ο συνδυασμός με μαύρα αξεσουάρ δίνει ένα υπέροχο αποτέλεσμα για τα βράδια των γιορτών.

Instagram @oliviapalermo

Το βελούδινο κουστούμι ταιριάζει τέλεια με ένα lingerie top για εμφάνιση που έχει και ένα sexy twist τώρα τις γιορτές.

Instagram @oliviapalermo

Το βελούδινο φόρεμα είναι μία τέλεια λύση που ιδανικά συνδυάζεις με μπότες και οπακ καλσόν στις εμφανίσεις σου.

Splash/Ideal Images

Τα βελούδινα κουστούμια ήταν πολύ δημοφιλή στα 70s και τα συνδύαζαν με πουκάμισα ανοιχτά στο ντεκολντέ. Παρόμοιο σύνολο φοράει εδώ και η Paltrow και σε χρώμα άκρως γιορτινό.

Splash/Ideal Images

Το κόκκινο φόρεμα έχει την τιμητική του στις γιορτές και το βελούδινο είναι μία τέλεια πρόταση. Η Kristen Stewart το έχει επιλέξει σε red carpet εμφάνιση και είναι υπέροχη.

Splash/Ideal Images

Η Kylie Jenner με Couture Schaparelli μπλέ φόρεμα έκανε μία παό τις πιο sexy εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μοδας στο Παρίσι.

Instagram @vassia_kostara

Η βελούδινη μίνι φούστα μπορεί να γίνει ένα super look με t-shirt και σακάκι που φοράς όλη μέρα.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164