Site icon TLIFE

Χρώματα: Αυτές οι αποχρώσεις δείχνουν πάντα το ντύσιμο σου πιο ακριβό!

Το χρώμα είναι πλέον το ζητούμενο στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου! Μετά από μία χειμερινή σεζόν με dark αποχρώσεις τώρα επιτέλους θα δώσεις λίγο φως στα look σου!Πέρα από τα High fashion κομμάτια που δίνουν έναν αέρα πολυτέλειας στην εμφάνιση, πλέον υπάρχουν και τα high end χρώματα που καταφέρνουν  δημιουργήσουν την αίσθηση ενός ακριβού look! Αυτά καταφέρνουν να δίνουν αμέσως μία αίσθηση πολυτέλειας και σήμερα θα τα ανακαλύψουμε.

Butter yellow

 

Τα κίτρινα ρούχα και αξεσουάρ επιστρέφουν πάντα τους πιο ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, αλλά είναι μια απόχρωση αυτή που θυμίζει…βούτηρο που έχει κάνει take over στα σύνολα των fashionistas εδώ και μήνες!Μπορεί να σου φαίνεται λίγo γλυκανάλατη ωστόσο, είναι η τέλεια κομψή κομψή επιλογή για καθημερινά σύνολα.

Γαλάζιο

 

Αν και οι αποχρώσεις του μπλε λειτουργούν όλο το χρόνο, νομίζω ότι δείχνουν πιο  fresh την άνοιξη. Στη θέση κλάσικού μπλε και του κομψού royal τώρα οι πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις όπως το γαλάζιο θα δώσουν κομψό αποτέλεσμα στο ντύσιμο σου.

Καφέ

Εντάξει, δεν υπάρχει τίποτα που να συνδέει τις καφέ αποχρώσεις με την άνοιξη, είναι το χρώμα που μαζί με το μαύρο θα το έβαζες στο…πατάρι αλλά κόιτα λίγο πόσο κομψό δείχνει κάτω από τον ήλιο! Επίσης εχει πολλές αποχρώσεις και σίγουρα θα βρεις την δική σου αγαπημενη για ένα posh look!

Χακί

Το χακί είναι η αποκάλυψη της σεζόν. Πάντα ήταν ένα από τα βασικά χρώματα στο casual ντύσιμο όμως μετά το show της Gucci το χακί ανεβαίνει κατηγορία και πλέον ανήκει στα high end χρώματα της σεζόν. Το καλό με το χακί είναι ότι είναι εξαιρετικά ευέλικτο και αυτό του δίνει μεγάλη δυναμική!

Dusty pink

Mετά απο μία σεζον με πολύ ροζ το χρώμα αυτό κυριαρχεί αλλά στην πιο σοφιστικέ εκδοχή του για ένα posh αποτέλεσμα. Ιδανικό για επίσημες εμφανίσεις όπως ένας γάμος ή μάι βάφτιση!

Γκρι

 

Πάντα εκλεπτυσμένο και το μόνο χρώμα που φοράς και τον χειμώνα και την άνοιξη εξίσου συχνά. Αποτελεί την πιο chic λυση για office looks και πάντα αφήνει μία elegant αίσθηση!

 Μπεζ

Κλασικό και διαχρονικά κομψό θα το βρεις φέτος σε πλεκτά κυρίως και θα δώσεις αμέσως μία chic αίσθηση στα beach look σου και όχι μόνο.

© 2024 tlife.gr