Tα supermodels των 90’s ξαναχτυπούν και φωτογραφίζονται για τον Versace

Μία από τις πιο huge fashion στιγμές της χρονιάς, ήταν το epic finale στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, με την Donatella να έχει συγκεντρώσει την Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Carla Bruni, Helena Christensen και Cindy Crawford ξανά μαζί, για να κλείσουν το show, σαν φόρο τιμής στα 20 χρόνια από τον χαμό του Gianni Versace!

Ο οίκος όμως συνεχίζει το tribute στην χρυσή δεκαετία και στην νέα Spring campaign για το 2018 εμφανίζονται ξανά κάποια supermodels από την θρυλική παρέα. Πέρα από την βασική πεντάδα που είδαμε στο Μιλάνο, στην νέα campaign ο Steven Meisel φωτογράφισε επίσης την Linda Evangelista αλλά και την Christy Turlington.

Η campaign θα είναι έτοιμη και θα την δούμε μέχρι τέλος του χρόνου. Μαζί με τα 90’s supermodels θα εμφανιστούν οι Gisele Bündchen, Raquel Zimmerman, Natalia Vodianova αλλά και οι Gigi Hadid μαζί με την 16χρονη Kaia Gerber.

H Spring 2018 collection είναι αφιερωμένη στον Gianni, που πραγματικά απογείωσε τον ιταλικό οίκο για δύο δεκαετίες, μέχρι τον θάνατο του το 1997. Τα ρούχα είναι metallic, έχουν pop art, αλλά και την εμβληματική μέδουσα, χαρακτηριστικό κομμάτι του οίκου που εμφανίζεται σε μεταξωτά μαντήλια και σε jackets.

Περιμένουμε με ανυπομονησία το τελικό αποτέλεσμα που θα είναι σίγουρα υπέροχο!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164