Site icon TLIFE

Tessie: Η νέα σειρά με τσάντες της Mulberry σε πιο προσιτές τιμές!

Αν πάντα ήθελες να αποκτήσεις μια Alexa, μια Bayswater ή μια Lana τσάντα , θα έπρεπε είτε να είσαι πολύ καλή στην εξοικονόμηση budget, είτε απλά να την αγοράσεις και μετά να περιορίσεις τα έξοδα σου στο ελάχιστο για μια αιωνιότητα, ή να έχεις μια πραγματικά, πραγματικά καλή μαμά / μπαμπά / φίλο που θα ήθελε να σου την κάνει δώρο…

/

Τώρα όμως, το εικονικό βρετανικό label προσπαθεί να κάνει τις πολυπόθητες τσάντες του πιο προσιτές στο μέσο όρο του κοριτσιού που αγαπάει τη μόδα – δρομολογώντας μια πιο προσιτή σειρά από αξεσουάρ.

Με το όνομα Tessie, η νέα αυτή σειρά θυμίζει το κλασικό στιλ της δεκαετίας του 1970 που ξεκίνησε το brand – και περιλαμβάνει μια tote, μια hobo, μια satchel και ένα clutch σε φθινοπωρινές αποχρώσεις – όλες υπέροχες. Κληρονομιά, κλασική και πρακτική είναι τα τσιτάτα που η Mulberry χρησιμοποιεί για να περιγράψει τη νέα συλλογή.

Σε τιμές από 495 έως 695 λίρες, το brand ελπίζει αυτές οι νέες τσάντες να ενισχύσουν τα έσοδα του μετά από μια σειρά από οικονομικά προβλήματα που έχει υποστεί.

© 2024 tlife.gr