Site icon TLIFE

Θα φορούσες ποτέ φούστα μαζί με… παντελόνι; Η Bella Hadid το έκανε!

Πριν από λίγους μήνες (πρέπει να ήταν περίπου Μάρτιος) σου είχα αναφέρει για το trend που θέλει τη φούστα συνδυασμένη με ένα παντελόνι. Ή το παντελόνι συνδυασμένο με μια φούστα. Anyway! Αυτό, που λες, είναι και το λεγόμενο layering. Ναι, έτσι ονομάζεται!

Μπορεί να είναι αρκετά “ξένο”, τολμηρό και ιδιαίτερο για εμάς, οι fashion lovers στο εξωτερικό όμως το φορούν ήδη πολλούς μήνες. Και όχι μόνο αυτές, αλλά και πολλές διάσημες. Ποια; Η Bella Hadid για παράδειγμα. Οκ, το περιμέναμε ότι θα τολμούσε κάτι τέτοιο.

Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της φόρεσε ένα denim σετ (αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι) το οποίο απαρτίζεται από denim φούστα και από denim παντελόνι. Η φούστα είναι σε Α line και φτάνει μέχρι το γόνατο, ενώ το παντελόνι είναι σε straight γραμμή. Η ίδια το συνδύασε με ένα τοπ που μας θύμισε λίγο Formula και μαύρες γόβες.

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει, αυτό το ιδιαίτερο jeans είναι του brand Ksenia Schnaider. Ήδη έχουμε δει στο παρελθόν τα Topshop και τα Vetements να λανσάρουν περίεργα ντένιμ.

© 2024 tlife.gr