Τhe Mall Athens: O απόλυτος προορισμός για τις Back to school αγορές που θα σε ανανεώσουν!

Όταν πια το ημερολόγιο γράψει Σεπτέμβριος, το μυαλό σου ξεκινάει να σκέφτεται την επιστροφή στο γραφείο και, βεβαίως, τον γυρισμό των παιδιών στο σχολείο! Η έκφραση Back to school δεν αφορά μόνο τους μικρούς μας φίλους, αλλά και όλες εμάς που επιστρέφουμε στη δουλειά και στην καθημερινότητα μετά την καλοκαιρινή ανάπαυση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσεις τη νέα σχολική χρονιά, και των παιδιών και… τη δική σου!

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα χαλαρό, άνετο, αλλά ταυτόχρονα in fashion shopping, που θα σε ανανεώσει, θα σου δώσει τέλεια διάθεση και –κυρίως– δεν θα σου κοστίσει πολύ!

Πού θα γίνουν όλα αυτά; Στο The Mall Athens φυσικά!

Λίγο πριν από την επιστροφή στα θρανία, το The Mall Athens ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη νέα σχολική χρονιά παρέα με τα Minion, με τις πιο μοναδικές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. Πιο συγκεκριμένα, έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, με μια βόλτα στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο θα βρείτε μοναδικά προϊόντα για το back to school στα 195 καταστήματα, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε στα μοναδικά Minion stages που υπάρχουν, και να δείτε από κοντά τα αγαπημένα σας Minion!

Για να ξεκινήσει δυναμικά η νέα σεζόν, που έχει πάντα νέα σχέδια και νέοι στόχους, θες μία σωστή εκκίνηση! Σου έφτιαξα λοιπόν μία super λίστα με αγορές στο Τhe Mall Athens, που σίγουρα θα λατρέψεις κι εσύ και τα παιδιά σου, ώστε να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο!

Για τη γυναίκα

Κολιέ Αnna Maria Mazaraki

Ένα υπέροχο κολιέ σε αποχρώσεις του φθινοπώρου, που θα δώσει άλλον αέρα στα σύνολά σου για να ξεκινήσεις τη νέα σεζόν με το σωστό στιλ!

Παπούτσια Crocs

Η άνεση που προφέρουν τα Crocs είναι πλέον αδιαπραγμάτευτη και, επειδή η νέα σεζόν θα έχει πολλές απαιτήσεις, ένα ζευγάρι Crocs θα μπει σίγουρα στη wish list σου. Επίσης, τα φετινά σχέδια κάνουν τη διαφορά, με τα leopard να έχουν γίνει ήδη τα best seller!

Tσάντα Haralas

Δεν χρειάζονται μόνο τα παιδιά νέα τσάντα, αλλά και η μαμά! Αυτό το σχέδιο από μαλακό δέρμα και τέλειο σχήμα, θα σε βολέψει απίστευτα πολύ για όλα τα σύνολά σου, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Κρίκοι Jewls & Jems

Οι κρίκοι ανήκουν στα κοσμήματα που φοράς κάθε εποχή και παντού. Στιλάτοι και chic, έχουν την ιδιότητα να απογειώνουν όλα τα look που θα τους προσθέσεις! Δες τη νέα συλλογή της Jewls & Jems και βρες το δικό σου αγαπημένο ζευγάρι για φέτος.

Shirt dress Mat Fashion 

Τα shirt dress είναι η απόλυτη τάση για τη μεταβατική περίοδο που μόλις ξεκινάει. Η πρόταση της Mat Fashion έχει τέλειες γήινες αποχρώσεις, ενώ θα το βάλεις και αργότερα με μπότες και το παλτό σου!

Γυαλιά οράσεως Occhio Papavassiliou

Καιρός να ανανεώσεις και τον σκελετό των γυαλιών σου. Στο κατάστημα Occhio Papavassiliou θα βρεις τέλεια σχέδια με μοναδικό σχεδιασμό για τη νέα σχολική χρονιά με άψογο στιλ.

Για το παιδί

Notebook Accessorize

Η χρονιά θα έχει πολλά καινούρια πράγματα, νέους φίλους, νέα σχέδια, ιδέες και σκέψεις που η μικρή σου θα γράψει και θα φυλάξει στο notebook της, που έχει τέλειο χρώμα και υπέροχο «ντύσιμο».

Τσάντα Βag Stories

Νέα σχολική χρονιά, με νέα τσάντα, σε τέλεια χρώματα και υπέροχο μοτίβο που θα ξετρελάνει τα παιδιά, ενώ ταιριάζει με όλα τα χρώματα για το σωστό school style.

Hoodie Bodytalk

Τα hoodies δεν λείπουν από την ντουλάπα των μαθητών διότι, πέρα από το ότι είναι πρακτικά, δίνουν και τέλειο στιλ. Ένα καινούριο hoodie επιβάλλεται και θα μπει σίγουρα στη λίστα. Στην Βody Talk θα βρεις τα πιο cool σχέδια.

Παγουρίνο Claire’s

Βασικό αξεσουάρ για το σχολείο το παγουρίνο και, φυσικά, τα φετινό θα είναι διαφορετικό. Θα έχει χρώματα και τέλειο fun style που θα λατρέψουν με την πρώτη ματιά!

Μεταλλικό σκεύος για φαγητό Cook Shop

Τα παιδιά έχουν πολλές υποχρεώσεις μέσα στη μέρα και η διατροφή τους παίζει σημαντικό ρόλο. Θες να έχουν μαζί τους ό,τι χρειάζονται σε power snack και στη σωστή συσκευασία! Η Cook Shop έχει το απόλυτο σκεύος, που θα τους αρέσει πολύ και θα σε βολέψει απίστευτα.

Βackpack Lapin House

Αυτή την backpack θα την πάρεις για το παιδί, αλλά θα την κρατάς και εσύ! Cool και στιλάτη, είναι το τέλειο αξεσουάρ για casual city εμφανίσεις από εδώ και πέρα.

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164