Το Fashion Show της Victoria’s Secret επιστρέφει

Εδώ και πολύ καιρό, φήμες κάνουν το γύρο του διαδικτύου για την επιστροφή του Fashion Show της Victoria’s Secret. Το άλλοτε φαντασμαγορικό fashion event με δεκάδες super models , διάσημους καλεσμένους και super star performers, τέθηκε σε παύση τον Νοέμβριο του 2019.

To lingerie brand θέλει να επανέλθει με ένα show που θα φέρει μία ανανέωση, πολλοί όμως σκέφτονται ότι ίσως είναι πολύ αργά. Βεβαίως το brand έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα με το diversity και το plus size πλέον να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις άλλοτε αψεγάδιαστες καμπάνιες του, παρόλα αυτά όλοι αναρωτιούνται αν όντως θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό καστ μοντέλων και στο show. Ένα show που είχε πολύ signature ύφος και αν μία τόσο δραστική αλλαγή τελικά θα λειτουργήσει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Η Victoria’s Secret ανακοίνωσε την Τετάρτη (15.05.2024) μέσω Instagram ότι θα επαναφέρει το σόου, χωρίς να προσδιορίσει την ακριβή ημερομηνία. Άφησε πάντως να εννοηθεί ότι θα είναι ανανεωμένο, με αλλαγές στην παρουσίαση.

«To Victoria’s Secret Fashion Show 2024 θα προσφέρει ακριβώς αυτό που ζητούν οι πελάτες μας – λάμψη, πασαρέλα, μόδα, κέφι, φτερά, ψυχαγωγία – όλα υπό ένα ισχυρό, σύγχρονο πρίσμα που αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε σήμερα», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Περιμένουμε να δούμε πως θα είναι αυτό το comeback και αν θα θυμίζει σε κάτι το φοβερό show που άφησε ιστορία αλλά και παρατράγουδα!

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164