Το εντυπωσιακό show του Dior που είχε για μία ακόμη φορά ένα τέλειο… μήνυμα!

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε το Autumn-Winter 2019-2020 show του Dior, με την Maria Grazia Chiuri να δίνει για μία ακόμη φορά ένα τέλειο μήνυμα μέσα από την νέα της collection. Η σχεδιάστρια προσπαθεί πάντα μέσα από τις συλλογές της να περνάει τις ιδέες της γυναικείας δύναμης και αλληλεγγύης, τονίζοντας πάντα την μοναδική και δυναμική γυναικεία φύση. Έτσι και αυτή την φορά το slogan ήταν “Sisterhood global” και “Sisterhood is powerfull” που το είδαμε στα iconic πλέον t-shirt που φόρεσαν τα μοντέλα ανοίγοντας το show. Τον χώρο διακόσμησε η εικαστικός Tomaso Binga με ένα πλέγμα από μεγάλα κόκκινα τετράγωνα όπου πρωταγωνιστούσαν ασπρόμαυρες γυναικείες φιγούρες, οι οποίες σχημάτιζαν τα γράμματα της αλφαβήτου. Το show ξεκίνησε υπό τους ήχους της Amy Winehouse και τα πρώτα σύνολα έκαναν την εμφάνισή τους στο catwalk.

Μάλλινες full skirts συνδυασμένες με t-shirt, tartan υφάσματα σε φούστες και ζακέτες, κασμίρ πουλόβερ με τούλινες φούστες, καπιτονέ παντελόνια σε buggy γραμμή με καρό πουκάμισα και αέρινες gowns με booties ήταν η βασική εικόνα από την new line.

Kόκκινο, πράσινο και navy blue ήταν τα χρώματα που κυριάρχησαν και βέβαια πολλοί mix & match συνδυασμοί που δημιούργησαν ένα dynamic γυναικείο σύμπαν. Τα μοντέλα φορούσαν basket hat σε vinyl, δερμάτινη ή leopard υφή, ενώ κάποια έφεραν και βέλο. Τα παπούτσια είχαν όλα kitten heel, ενώ κάποια look συνδυάστηκαν με pointy punk booties, αλλά δεν έλειψαν και τα καλτσάκια, όπως και οι rain boots.

Είδαμε τις νέες winter bags με το χαρακτηριστικό logo του οίκου σε large εκδοχ,ή αλλά και cross over small sizes, καθώς και κάποια eyewear από την νέα σεζόν. Front row βρέθηκε η Jennifer Lawrence που είναι άλλωστε και πρόσωπο στις καμπάνιες του οίκου, όπως και οι Olivia Palermo, Eva Herzigová, Natalia Vodianova, Cara Delevigne και Karlie Kloss. Για μία ακόμη φορά η Maria Grazia Chiuri υπέγραψε μία υπέροχη collection, με ένα μήνυμα που αξίζει να θυμάσαι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164