Το καλοκαιρινό trend που αγαπάει η Sienna Miller και όλα τα it girls

Το καλοκαίρι τα πράγματα είναι λίγο πιο cool, πιο χρωματιστά, πιο… καλοκαιρινά! Στο look μας προστίθενται πολλά αξεσουάρ και items που συνήθως αποφεύγουμε τους χειμερινούς μήνες. Όπως τα headbands ή οι κορδέλες στα μαλλιά. Ναι, αυτό το αξεσουάρ ταιριάζει λίγο περισσότερο σε summer style και μας αρέσει πολύ, ειδικά σε βραδινά σύνολα ή σε looks της παραλίας.

Σίγουρα αυτό το αξεσουάρ για τα μαλλιά σου θυμίζει λίγο τα παιδικά σου χρόνια. Για αυτό κιόλας σου είναι πιο “οικείο”. Μπορείς λοιπόν και φέτος να το φορέσεις, για τους παρακάτω λόγους…

Αρχικά, είναι ένα item που αγαπάει η Sienna Miller. Είδαμε την ίδια να φοράει ένα σε ρομαντικό και glam ύφος, ότι πρέπει δηλαδή για βραδινές εμφανίσεις ή looks σε ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως γάμος ή βάφτιση.

Τα it girls του εξωτερικού το επιλέγουν και σε casual εμφανίσεις. Την τιμητική τους έχουν τα έντονα χρώματα και prints που ολοκληρώνουν το summer style με επιτυχία.

Παρένθεση: Ακόμα κι αν δεν έχεις μια headband, δεν χρειάζεται να αγοράζεις. Με ένα μαντήλι μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου σχέδιο με διάφορα δεσίματα.

Κράτα το

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164