Site icon TLIFE

Το μοτίβο που θα φορέσουμε αυτό το ΣΚ φέρνοντας καλοκαιρινό αέρα στο στιλ μας

Έφτασε επιτέλους αυτή η εποχή που όλα είναι λίγο πιο χαρούμενα, πιο πολύχρωμα και φυσικά με περισσότερα. Μέχρι στιγμής έχουμε φορέσει τις ρίγες στο στιλ μας, κάποια φλοράλ στοιχεία και τώρα είμαστε έτοιμες να υιοθετήσουμε κάτι πιο εντυπωσιακό, πιο colorful και πιο ενημερωμένο. Τα tropical prints ή palm prints (το ίδιο είναι) είναι ένα huge trend και σίγουρα είμαστε έτοιμες να το φορέσουμε από αυτό το ΣΚ και όλο το καλοκαίρι.

Το μοτίβο που σου αναφέρω μπορεί να περιλαμβάνει ανανάδες, φύλλα μπανανιάς, εξωτικά πουλιά και όλα αυτά σε πολύ έντονα χρώματα που τραβούν το βλέμμα.

Αν ανήκεις στις minimal, φόρεσε την tropical φούστα μεμε basic κομμάτια όπως λευκό t-shirt κι ένα denim jacket. Σε τσάντα μπορείς να διαλέξεις μια που να έχει ένα από τα χρώματα της φούστας σου.

Αν θες να είσαι λίγο εντυπωσιακή, ενημερωμένη και casual, μην διστάσεις να αναδείξεις αυτό το μοτίβο με ένα λευκό πουκάμισο και λεοπάρ παπούτσια. Ταιριάζει τέλεια.

Επιπλέον, μπορείς να διατηρήσεις το σύνολό σου σε γήινα χρώματα και απλά να κρατήσεις μια τσάντα με tropical prints που θα κάνει πιο ξεχωριστό το αποτέλεσμα.

Το να επιλέξεις αυτό το μοτίβο σε total look δεν είναι κακή ιδέα. Προτίμησε όμως τα αξεσουάρ να έχουν ουδέτερες αποχρώσεις.

Τέλος, αν ανήκεις στις τολμηρές, σκέψου το ενδεχόμενο να συνδυάσεις τα tropical prints με statement ρίγες.

Κράτα το

© 2024 tlife.gr