Site icon TLIFE

Τom Ford: Ο Ηaider Ackermann είναι ο νέος creative director

Ο Haider Ackermann  είναι ο νέος δημιουργικός διευθυντής  στον Tom Ford, όπως ανακοίνωσε το fashion brand πριν από λίγο. «Με τεράστια υπερηφάνεια θα προσπαθήσω να τιμήσω την κληρονομιά του Tom Ford, ενός ανθρώπου που θαυμάζω εδώ και καιρό και τον οποίο σέβομαι απόλυτα», δήλωσε ο Ackermann σε δήλωση που δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί!

 

Ο Tom Ford δήλωσε: «Είμαι εδώ και καιρό μεγάλος θαυμαστής της δουλειάς του Haider. Βρίσκω τόσο τη γυναικεία όσο και την ανδρική του ένδυση εξίσου συναρπαστικές. Είναι απίστευτος, η ραπτική του είναι κοφτερή και πάνω απ’ όλα είναι μοντέρνος. Μοιραζόμαστε πολλές από τις ίδιες ιστορικές αναφορές και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για να δω τι θα κάνει με το brand. Υποψιάζομαι ότι θα είμαι ο πρώτος που θα σηκωθεί όρθιος για να χειροκροτήσει μετά την επίδειξή του τον Μάρτιο».

Η πρώτη επίδειξη του Ackermann με συλλογή του  οίκου θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια  των show Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025 της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

 

O Ηaider Ackermann έχει εδώ και χρόνια το δικό του προσωπικό brand και ανάμεσα στους fan του είναι ο Timothee Chalamet και η Tilda Swinton.

Eχει επίσης σχεδιάσει μία couture συλλογή για τον οίκο Jean Paul Gaultier. Περιμένουμε με ανυπομονησία τα πρώτα drops από αυτή την ενδιαφέρουσα νέα!

Κεντρική φωτογραφία Getty Images -Photo by Pierre Suu/WireImage

 

© 2024 tlife.gr