8 smart αγορές για beachwear looks που παίρνουν «άριστα»!

Με τον υδράργυρο να έχει χτυπήσει κόκκινο, στην καρδιά του Ιούνη, μια ανάσα πριν τις πολυπόθητες διακοπές, είναι πλέον η πιο σωστή στιγμή για μερικές έξυπνες αγορές που θα αναβαθμίσουν την καλοκαιρινή εκδοχή της γκαρνταρόμπας μας. Πρόκειται για όλα αυτά τα items που θα απογειώσουν τα beachwear looks μας – είτε αυτά δημιουργηθούν για την πόλη, είτε για το νησί. Για summer shopping, ο προορισμός είναι ένας: Designer Outlet Athens στα Σπάτα. 

Κύμα δροσιάς, γιατί μας αξίζει!

Το νέο κατάστημα Starbucks είναι μονόδρομος για λαχταριστά, super fresh ροφήματα με βάση το lime, τα blueberries και το μάνγκο αλλά και μια lemon pie κόλαση που μου έδωσαν όλη την ενέργεια που χρειαζόμουν για να ξεκινήσω αυτή την ομολογουμένως απαιτητική αποστολή.

Ξέρουμε όλοι ποιο είναι το star item της σεζόν…

Αν δεν είναι το μαγιό αυτό, τότε ποιο είναι; Οι swimwear τάσεις για φέτος μάς θέλουν να φοράμε στην παραλία πιο athletic σχέδια αλλά και να λέμε «ναι» στα πιο έντονα χρώματα. Όπως αυτό το απίστευτο, tie dye ροζ που ξετρύπωσα στο κατάστημα της Calvin Klein και ξέρω πως θα αναδείξει το μαύρισμά μου στον απόλυτο βαθμό. 

Αυτό είναι το go-to σύνολο για κάθε πιθανή, καλοκαιρινή περίσταση

Τους ζεστούς μήνες του χρόνου, έχουμε ανάγκη από άνετα ρούχα, που να μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ένα τέτοιο fashion item θα μπορούσε να είναι το λινό co-ord σύνολο που βρήκα στο κατάστημα Gant, αποτελούμενο από μια αέρινη βερμούδα και ένα oversized πουκάμισο στην πιο ονειρεμένη καφέ απόχρωση. Είτε το συνδυάσεις με το μαγιό σου, ένα μεταξωτό μαντήλι στα μαλλιά και σαγιονάρες, είτε το φορέσεις με ψηλοτάκουνα σανδάλια και χρυσά κοσμήματα, το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό.

Ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες – τι πιο καλοκαιρινό;

Οι εσπαντρίγιες αποτελούν μια all time classic επιλογή που δεν χάνει την αξία της όσα χρόνια και αν περάσουν. Θα απογειώσουν τα βραδινά σου looks για τις ρομαντικές βόλτες στα σοκάκια αλλά και τα office outfits σου. Εγώ επέλεξα ένα αβίαστα κομψό σχέδιο σε nude τόνους από την Geox, το οποίο είναι τόσο άνετο, που μπορώ να το φοράω για ώρες και να νιώθω λες και περπατάω με τα sneakers μου.

Μια ψάθινη τσάντα για την παραλία. Και μία για την… βόλτα!

Δεν υπάρχει κάτι πιο trendy από τις ψάθινες τσάντες για αυτή την εποχή του χρόνου. Στο κατάστημα Kem δεν βρήκα μια, αλλά αμέτρητες επιλογές που μου έκλειναν το μάτι. Shopper για την παραλία ή για τις ημέρες που θέλω να «τα πετάξω όλα μέσα» χωρίς να σκεφτώ τί θα πάρω μαζί μου και τί όχι. Ψάθινα clutches, φάκελοι, καλάθια με δερμάτινες λεπτομέρειες σε υπέροχα χρώματα όπως είναι το φυστικί, το κίτρινο, το μαύρο, το ταμπά έρχονται να ολοκληρώσουν μοναδικά κάθε πιθανό συνδυασμό του φετινού – και όχι μόνο του φετινού – καλοκαιριού. 

Ένα φόρεμα για πριγκίπισσες – και όχι μόνο!

Επιστρέφω στα ρούχα, γιατί πρέπει να μιλήσω για αυτό το φόρεμα. Maxi. Βουτηγμένο στα πιο ζωηρά χρώματα της παλέτας. Αέρινο. Με super sexy, spaghetti stripes και ανοιχτή πλάτη. Με φοβερή κίνηση. Τι άλλο να ζητήσεις από ένα φόρεμα; Το συγκεκριμένο θα το βρεις στο κατάστημα Scotch & Soda στο Designer Outlet Athens. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια και λαμπερά κοσμήματα και πίστεψέ με… εσένα θα κοιτάνε όλοι στο νησί!

Τα flats που όλες πρέπει να έχουμε τώρα

Στο κατάστημα Tsakiris Mallas νομίζω πως ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά ένα δερμάτινο, δετό σανδάλι που έφερνε κοντά τις αποχρώσεις του χρυσού και του silver. Με αυτό το παπούτσι στη συλλογή σου – ή στη βαλίτσα των διακοπών σου – δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. 

Αυτή η τσάντα θα απογειώσει ακόμα και το πιο basic σύνολο

Αν θέλεις να προσθέσεις στις εμφανίσεις σου μια πιο ζωηρή πινελιά με αφορμή το καλοκαίρι, σου προτείνω να επενδύσεις σε αυτή την – πελώρια – shopper bag με το λουλουδένιο μοτίβο και τις δερμάτινες λεπτομέρειες. Που την βρήκα; Στο κατάστημα Kalogirou. Πώς θα την φορέσω; Με τα πάντα – δηλαδή με τα καλοκαιρινά μου μονόχρωμα φορέματα, με τα λινά μου deux pieces, με τα tailored παντελόνια του γραφείου, αλλά και με τα καφτάνια μου, για τις Αυγουστιάτικες βουτιές.

Καλοκαίρι χωρίς χρυσοχάλκινο χρώμα δεν γίνεται

 

Last but not least, έκανα μια στάση στο κατάστημα Dust & Cream. Και αυτό για να κάνω μια πολύ σημαντική προσθήκη στο νεσεσέρ μου. Το bronzer. Μπορεί να μην είμαι λάτρης του μακιγιάζ, το bronzer ωστόσο είναι ένα προϊόν που δεν μπορώ να αποχωριστώ γιατί χαρίζει στην επιδερμίδα μου αυτό το χρυσοχάλκινο, ηλιοκαμένο εφέ που μου αρέσει πολύ. 

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερα, στο παρακάτω βίντεο: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tlife.gr (@tlifegr)

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Βίντεο: Γιάννης Στάθης

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164