Biker boots: Έχουν αυτή την μαγική ικανότητα να δείχνουν κάθε σύνολο cool!

Σίγουρα, οι biker boots θα αποτελέσουν κεντρικό στοιχείο της χειμερινής γκαρνταρόμπας μας και το 2024. Με την έναρξη του φθινοπώρου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δούμε πώς θα ενσωματώσουμε αυτά τα relevant παπούτσια στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

Η Miuccia Prada για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει την ικανότητά της να αναζωογονεί κλασικά trends με σύγχρονο αέρα. Οι μαύρες και καφέ μπότες biker boots  που μας παρουσίασε είναι ένα κομμάτι κλάσικό που όμως η σχεδιάστρια τις συνδύασε με preppy look δινοντας τους νέα δυναμική! Βεβαίως το street style που βλέπουμε ήδη επιβεβαιώνει την αφοσίωση των fashionistas στα σχέδια της Miu Miu.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Ένα από τα βασικά tips που πρέπει να ξέρεις  για την επιλογή biker boots είναι να δοθεί προσοχή στο ύψος του επάνω μέρους τους, καθώς αυτό θα καθορίσει πώς θα συνδυαστούν καλύτερα με τα υπόλοιπα κομμάτια. Είναι σημαντικό να δοκιμάσετε διαφορετικά μεγέθη, για να βρείτε το ζευγάρι που ταιριάζει απόλυτα στο πόδι σας και στο προσωπικό σας στυλ. Αυτές οι μπότες όχι μόνο προσφέρουν πρακτικότητα και άνεση, αλλά μπορούν επίσης να μετατρέψουν κάθε outfit σε μια statement εμφάνιση που αποπνέει αυτοπεποίθηση.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Οι biker boots έχουν αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στη μόδα, όχι μόνο για την ανεπιτήδευτη και cool αισθητική τους, αλλά και για την ευελιξία τους. Διάσημες προσωπικότητες όπως η Hailey Bieber, η Dua Lipa και η Emily Ratajkowski αποδεικνύουν ότι αυτά τα μποτάκια μπορούν να αναβαθμίσουν οποιοδήποτε outfit, προσδίδοντας έναν αέρα casual δύναμης και κομψότητας.

Photo by Vanni Bassetti/Getty Images

Αν και πολλοί μπορεί να θεωρούν τις biker boots δύσκολες στη συνδυαστική διαδικασία, είναι στην πραγματικότητα από τα πιο ευπροσάρμοστα υποδήματα. Ένα καλό ζευγάρι μπορεί να ενσωματωθεί με αμέτρητα looks ξεφεύγοντας από το αναμενόμεο ροκ στιλ, κάνοντας τα απόλυτο must-have. Για παράδειγμα, μπορούν να φορεθούν με:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LUNA ISABELLA (@lunaisabellaa)

Συνδύασε τις με αέρινα κομμάτια. Η αντίθεση ανάμεσα στη ρομαντική γραμμή των ρομαντικών ρούχων και τη “σκληρή” αισθητική των biker boots δημιουργεί ένα ιδιαίτερο, edgy αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kezia Rose Cook (@keziacook)

Φόρεσε τις με cute ρούχα.Οι biker boots εδώ προσδίδουν έναν ενδιαφέροντα μοντέρνο τόνο σε πιο ρομαντικά, vintage εμπνευσμένα κομμάτια.

Το μονο σίγουρα είναι ότι με τις biker boots μπορείτε να δημιουργήσετε καθημερινά σύνολα που να αντανακλούν τόσο την προσωπικότητά σας όσο και τις τάσεις της μόδας.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164