Butter Yellow: Πως φοράνε οι celebrities το star χρώμα της σεζόν

Όταν πρόκειται για τις τάσεις της μόδας, υπάρχει πάντα ένα χρώμα που χαρακτηρίζεται ως το χρώμα star της σεζόν. Πέρυσι ήταν το Barbiecore, με τους τόνους του ροζ να κάνουν take over όλα τα σύνολα, ακολούθησε το tomato red και τώρα η πρωτη θέση ανήκει σίγουρα στο butter yellow.

Photo by James Devaney/WireImage

H Κate Moss ήταν από τις πρώτες που φόρεσαν αυτό το χρώμα σε ένα ντραπέ φόρεμα που θυμόμαστε όλοι. Αυτή η εκλεπτυσμένη απόχρωση του κίτρινου τοποθετείται ( αν μπορούμε αν το πούμε)  κάπου ανάμεσα στο  μπεζ και το λεμονί. Σε πρώτη επαφή σου φαίνεται ουδέτερο αλλά όσο περνάει ο καιρός ανακαλύπτουμε την elegant αίσθηση που αφήνει.Στα plus είναι ότι  φοριέται απίστευτα εύκολα.

Bottega Veneta
Picture by: / SplashNews.com
Splash News and Pictures

Στα catwalk το είδαμε από τους: Bottega Veneta αλλά και Proenza Schouler αλλά η πραγματική έμπνευση έρχεται από τις celebrities που ήδη φοράνε αυτή την απόχρωση non stop!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Η Sophie Turner εντυπωσιάζει στο πρώτο της εξώφυλλο για τη βρετανική Vogue, με ancient greek style φόρεμα  Louis Vuitton σε υπέροχη yellow butter απόχρωση.


Splash News and Pictures

Η Emily Ratajkowski μας θύμισε Old Hollywood με το εκπληκτικό αυτό  wrap-around halter φόρεμα σε αυτή την απόχρωση που έκοβε την ανάσα.

Picture by: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com
Splash News and Pictures

Η Rihanna πήγε το μονόχρωμο look σε άλλο επίπεδο αφούς  συνδύασε τα πρόσφατα βαμμένα μαλλιά της με butter yellow φόρεμα Alexander McQueen και έγινε viral.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

H  FKA Twigs κάνει το τέλειο contrast με yellow butter dress πάνω σε ένα μαύρο ταξί – το πρώτο της εξώφυλλο στη βρετανική Vogue!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Για το  πάρτι γενεθλίων της η Sabrina Carpenter φόρεσε ένα vintage σχέδιο της Cachet σε butter yellow απόχρωση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164